کد خبر 702934
۱۴۰۵/۰۶/۲۷ ۱۰:۴۰

پیش‌بینی بارش باران در مناطق شمالی کشور طی سه روز آینده

ساعت 24 - مدیر مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات جوی از وقوع بارش‌های مقطعی در استان‌های ساحلی دریای خزر، اردبیل و تعدادی از نواحی شمال‌غربی کشور خبر داد و اظهار داشت: در کنار فعالیت سامانه بارشی در این نواحی، دمای هوا در تهران و برخی مناطق جنوبی کشور کماکان بالا خواهد ماند و پایتخت در دو روز پیش‌رو دمایی معادل ۳۷ درجه سانتی‌گراد را تجربه خواهد کرد.
بارش باران برای استانهای ساحلی خزر طی ۳ روز آینده

صادق ضیاییان در گفت‌وگویی با ایسنا بیان داشت: در سه روز آینده برای استان‌های ساحلی خزر و اردبیل در برخی از ساعات بارش‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود. همچنین جمعه در برخی از نواحی آذربایجان شرقی و زنجان و در روزهای شنبه و یکشنبه در شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، انتظار رگبارهای متناوب و گاهی رعد و برق در ساعات بعد از ظهر وجود دارد.

وی ادامه داد: در روزهای جمعه و شنبه، در برخی مناطق شمال غرب و غرب کشور، وزش باد شدید و ایجاد گرد و خاک در برخی ساعات پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در خصوص وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: فردا (۲۸ شهریورماه) آسمان تهران صاف تا کمی ابری خواهد بود و وزش باد در برخی از ساعات همچنین افزایش ابر و احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. همچنین روز شنبه (۲۹ شهریورماه) نیز آسمان صاف تا کمی ابری و وزش باد در برخی ساعات خواهد بود که برای این روز نیز حداقل دما ۲۲ و حداکثر دما ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌گردد.

ضیاییان افزود: در روزهای آینده اهواز با دمای ۴۵ درجه سانتیگراد به عنوان گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۲ درجه سانتیگراد به عنوان سردترین مراکز استان کشور شناخته می‌شوند.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.