کد خبر 703304
۱۴۰۵/۰۶/۲۷ ۱۹:۰۵

چهار قهرمان جهانی از اردو حذف شدند

ساعت 24 - نخستین لیست دلافوئنته بعد از پیروزی در جام جهانی ۲۰۲۶، به دلایل متعدد شامل چهار قهرمان جهانی که از تمرینات جدا مانده‌اند، اشاره کرده است.
چهار قهرمان جهان کنار گذاشته شدند

طبق گزارش "ورزش سه"، بازیکن تیم اتلتیکو مادرید این خبر را در تاریخ ۳ سپتامبر اعلام نموده بود. مارکوس یورنته، در سن ۳۱ سالگی و پس از ۲۷ بازی، یک حضور در جام ملت‌های اروپا و دو جام جهانی، به پایان دوران خود در تیم ملی رسید.

یورنته در شبکه‌های اجتماعی اظهار داشت: «پس از مدتی اندیشیدن، تصمیم به پایان دوران حضورم در تیم ملی گرفتم. من متوجه‌ام که هنوز در جوانی به سر می‌برم و ممکن است اگر روند مثبتم را ادامه دهم، سال‌های بیشتری برای بازی کردن با این پیراهن داشته باشم. فارغ از اینکه به جام جهانی می‌رفتم یا نه، یا اینکه موفق به قهرمانی می‌شدیم یا نه، این تصمیم را از قبل اتخاذ کرده بودم.»

غیبت خوان گارسیا یک غیبت اجتنابی بود. دروازه‌بان بارسلونا در مسابقه چهارشنبه گذشته مقابل راسینگ دچار مصدومیت شد و باشگاه با صدور گزارشی پزشکی، جزییات وضعیت او را اعلام نمود؛ برای همین، دلافوئنته، پس از مشورت با کادر پزشکی، تصمیم به انتخاب جوسپ مارتینز، دروازه‌بان اینتر میلان به عنوان دروازه‌بان سوم گرفت. به نظر می‌رسد که دوران رِمیرو نیز پس از این تصمیم به پایان رسیده است.

2538377

فرمین به جای گاوی

وضعیت گاوی تحت تأثیر چند عامل است. هافبک آبی‌اناری‌ها به علت درگیری فیزیکی در فینال جام جهانی برابر آرژانتین یک جلسه محرومیت دارد، اما بازگشت او از مصدومیتی که اخیراً تجربه کرده و عدم بهره‌برداری زیاد هانسی فلیک از او در این فصل، باعث شد که هافبک اهل سبیا از اولین فهرست دلافوئنته بعد از جام جهانی کنار برود.

غیبت او کمی غیرمنتظره به نظر می‌رسد، زیرا گاوی همواره یکی از بازیکنانی بوده که سرمربی به او توجه ویژه‌ای داشت، اما فرمین با وضعیت بدنی بهتر به میدان آمده و دلافوئنته تصمیم بر این گرفته که به جای گاوی روی بازیکن اهل اوئلبا تمرکز کند.

تغییر در پست مهاجم نوک

بورخا ایگلسیاس یکی دیگر از غایبان فهرست دلافوئنته است. این مهاجم سلتاویگو در شروع فصل لالیگا به دلیل مصدومیت از دور مسابقات دور بوده و با اینکه حالا بهبود یافته، سرمربی ترجیح داده روی روبرتو فرناندز حساب باز نماید. مهاجم اسپانیول فصل را با گلزنی‌های متوالی آغاز کرده و تا اینجای کار در ۶ بازی، ۶ گل به ثمر رسانده است.

روبرتو، بازی‌کن ۲۴ ساله که پیش‌تر در رده‌های سنی مختلف ملی بازی کرده، در رقابت‌های قهرمانی زیر ۲۱ سال اروپا نیز به میدان رفته است. تیم ملی اسپانیا در این وقفه بازی‌های ملی، چهار مسابقه در لیگ ملت‌های اروپا در برابر انگلیس، کرواسی در دو دیدار و جمهوری چک در پیش دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.