کد خبر 703549
۱۴۰۵/۰۶/۲۸ ۰۷:۲۸

انتقاد شدید کیهان از یوسف پزشکیان: این اندازه توقع از مردم، نوعی بی‌شرمی است/ چه صلاحیتی داری که درباره همه‌چیز نظر می‌دنی؟

ساعت 24 - یوسف پزشکیان، پسر رئیس‌جمهور، در نوشته‌ای در یک شبکه اجتماعی اظهار داشته است: «شما که ادعا می‌کنید باید پیشرو باشید، همانند مردم یمن زندگی کنید؛ از یارانه استفاده نکنید، به برق عمومی دسترسی نداشته باشید و هزینه‌های زندگی را به نصف برسانید. اگر این مردم فداکار بتوانند هزینه‌های زندگی‌شان را کاهش دهند، آن‌گاه دولت نیز قادر خواهد بود در برابر دشمنان خود به‌راحتی سخن بگوید!»
حمله تند کیهان به یوسف پزشکیان: این میزان طلبکاری از مردم، وقاحت است/ چه صلاحیتی داری که در باره همه چیز اظهارنظر می کنی؟


به نقل از خبرآنلاین، نشریه کیهان یادآور شد: جای سؤال است که آقازاده رئیس‌جمهور با چه شایستگی و بر پایه کدام تجربیات به تحلیل و اظهار نظر در خصوص موضوعات مختلف می‌پردازد و برای «ملت جان‌فدا» راهکارهایی از جنس ریاضت پیشنهاد می‌دهد؟ جالب است که این اظهارات در دولتی مطرح می‌شود که همواره از یگانگی و همسویی سخن می‌گوید!
این سخنان ادعایی در حالی ارائه می‌شود که «جان‌فدا»ها به‌عنوان نمایندگان واقعی جمهوریت، تاب‌آوری و قدرت ملی در مقابل تهدیدات بیگانگی به شمار می‌آیند. مردمی که بیش از ۲۰۰ روز است با ایستادگی صادقانه و با وجود فشارهای اقتصادی ناشی از تورم شدید، در کنار کشور و انقلاب مانده و حضورشان نمایانگر دفاع از تمامیت ارضی ایران است.

نکته حیاتی در این موضوع این است که این قشر فداکار، غالباً از بین اقشار آسیب‌پذیر جامعه برخاسته‌اند؛ افرادی که در خانه‌های کوچک زندگی می‌کنند، کمتر از یک خودرو بهره‌مندند، مصرف آب و برق و بنزین آنان در حداقل است و سهم آنها از سفره انقلاب تنها یارانه ناچیز ۴۰۰ هزار تومانی می‌باشد. این افراد از ابتدای جنگ در خط مقدم بوده و سختی‌های معیشتی را تحمل کرده‌اند و در مقابل برخی از مدیران و مسئولان، هیچ‌گونه گلایه و شکایتی را مطرح نکرده‌اند.

سؤال کلیدی از مدعیان این است: چرا تنها این قشر تحت فشار است؟ چرا پرداخت یارانه‌های بزرگ به ثروتمندانی که دارای ده‌ها خودرو و ویلاهای پرتجمل هستند و به طور مداوم در سفرند، متوقف نمی‌شود؟ چرا در مورد غارت سرمایه‌های اصلی کشور که در بانک‌ها و توسط شرکت‌های دولتی به هدر می‌رود، دستمزدهای نجومی و پاداش‌های میلیاردی صحبت نمی‌شود؟

معضل اصلی در این زمینه، هزینه‌های پایین مردم «جان‌فدا» نیست، بلکه نوع مدیریت و اسراف‌های غیرضروری، حق‌مأموریت‌های گزاف و سفرهای میلیونی، عدم برنامه‌ریزی و ناکارآمدی است. اگر جلوی این اسراف‌ها گرفته شود، نیازی به درخواست از مردمی که خود بار سنگین اقتصاد را بر دوش دارند نیست که مانند یمنی‌ها زندگی کنند! ملت متعهد ایران، نماینده الگوهای ملت‌ها و آزادگان دنیا هستند. این حجم از طلبکاری از ملت، جز نشانه‌ای از بی‌تدبیری و بی‌شرمی نیست.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.