کد خبر 703629
۱۴۰۵/۰۶/۲۸ ۰۹:۲۶

شرکت‌های هواپیمایی آمریکایی در برابر رقیب چینی مقاومت کردند

ساعت 24 - در آستانه ملاقات شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، با دونالد ترامپ، همتای آمریکایی‌اش، گروهی که نماینده شرکت‌های بزرگ هواپیمایی ایالات متحده است، روز جمعه با درخواست «ایرچاینا» برای افزایش تعداد پروازها از پکن به نیویورک و واشنگتن، مخالفت کرد.
ایرلاین‌های آمریکا مقابل رقیب چینی ایستادند

طبق گزارشی از ایسنا، کانونی متشکل از نمایندگان عمده خطوط هوایی آمریکا شامل «امریکن ایرلاینز»، «دلتا ایرلاینز» و «یونایتد ایرلاینز» با درخواست جدیدی مخالفت کرده‌اند. دلیل این امر آن است که خطوط هوایی آمریکایی به خاطر ناتوانی در بهره‌برداری از حریم هوایی روسیه، از پرواز به چین از سواحل شرقی آمریکا ممنوع شده‌اند، در حالی که شرکت‌های هواپیمایی چینی قادرند از این حریم در برخی پروازهای خود به آمریکا استفاده نمایند.

دو درخواست پرواز برای این هفته و هفته آینده ثبت شده بود، اما خطوط هوایی آمریکایی بیان کردند که اضافه کردن این پروازها می‌تواند به شرکت‌های هواپیمایی چینی این امکان را بدهد که درخواست‌های پروازهای منظم بیشتری را مطرح کنند و این پروازها بایستی به‌عنوان پروازهای چارتر شناخته شوند.

وزارت حمل‌ونقل آمریکا در اکتبر ۲۰۲۵ طرحی برای ممنوعیت پروازهای خطوط هوایی چینی بر فراز روسیه در مسیرهای رفت و برگشت به آمریکا ارائه داد و اعلام کرد که این تغییر در زمان پرواز، وضعیت رقابتی خطوط هوایی آمریکایی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. با این وجود، این پیشنهاد با مخالفت دیگر نهادهای آمریکایی روبه‌رو شد و پیش از آغاز مذاکرات تجاری با چین، کنار گذاشته شد.

شرکت‌های هواپیمایی آمریکایی به مدت طولانی از تصمیم دولت برای اجازه دادن به خطوط هوایی چینی به استفاده از حریم هوایی روسیه در مسیرهای خود تأکید کرده‌اند، زیرا این موضوع به طور قابل توجهی زمان پرواز و مصرف سوخت آن‌ها را کاهش می‌دهد.

این گروه هواپیمایی در بیانیه‌ای اظهار داشته‌اند که شرکت‌های چینی در پرواز میان چین و آمریکا از مسیرهایی کوتاه‌تر، ارزان‌تر و اقتصادی‌تر بهره‌مند هستند.

روسیه در پاسخ به ممنوعیت پروازهای خطوط هوایی روسی در آسمان آمریکا که در مارس ۲۰۲۲ پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین به تصویب رسید، پروازهای خطوط هوایی آمریکا و تعداد زیادی از شرکت‌های خارجی دیگر در حریم هوایی خود را ممنوع اعلام کرد.

به گفته خبرگزاری رویترز، شرکت‌های چینی از این ممنوعیت مستثنی شده و به‌خوبی از این فرصت برای افزایش سهم خود در بازار در مقایسه با خطوط هوایی غیرچینی در مسیرهای بین‌المللی استفاده کرده‌اند.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.