کد خبر 704481
۱۴۰۵/۰۶/۲۹ ۰۵:۳۷

از ناگفته‌ها: در جستجوی نخستین مدال‌آور ایرانی

ساعت 24 - در نخستین روز از بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶، ورزشکاران ایرانی در ۱۲ رشته مختلف به رقابت با حریفان خود می‌پردازند.
زنده از ناگویا: در انتظار اولین مدالیست ایران

بر اساس گزارش "ورزش سه"، با برگزاری مراسم افتتاحیه، از امروز(یکشنبه) به‌طور رسمی رقابت‌ها در دسته‌های مختلف در بیستمین دوره بازی‌های آسیایی که در ژاپن برگزار می‌شود، آغاز گردید. کاروان ایران در ۱۲ رشته ورزشی شرکت خواهد کرد.

با اینکه رشته‌های تیمی‌ نظیر فوتبال، بسکتبال و هندبال پیش از افتتاحیه فعالیت خود را شروع کرده بودند، از امروز فرایند اهدای مدال به ورزشکاران آغاز خواهد شد و باید منتظر ماند تا مشاهده کنیم کدام یک از ورزشکاران ایرانی در کدام رشته‌ها اولین مدال‌ها را به دست خواهند آورد.

اختلاف ساعت ۵:۳۰ ساعته میان ایران و ژاپن موجب شده تا مسابقات از ساعات ابتدایی صبح به وقت تهران آغاز شوند.

در روز نخست، ورزشکاران ایرانی در ۱۲ رشته به روی سکو می‌روند و در زمینه‌هایی مانند بسکتبال، کاراته، ووشو و MMA پیش‌بینی می‌شود که شانس کسب مدال برای ورزشکاران کشورمان وجود داشته باشد.

در ادامه، با بروزترین اخبار و حواشی روز اول بازی‌های آسیایی ناگویا همراه ما باشید:

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.