آمریکا در مورد افزایش تنشها در خاورمیانه هشدار داد؛ امکان لغو پروازها
به نقل از ایلنا، سفارت آمریکا در عراق بامداد امروز یکشنبه ضمن ابراز نگرانی درباره امکان بروز «افزایش غیرمنتظره» تنشها در خاورمیانه، از شهروندان این کشور در منطقه خواست تا با دقت و احتیاط کامل عمل کنند.
در بیانیهای که از سوی سفارت آمریکا منتشر شده است، آمده که اتباع آمریکایی حاضر در خاورمیانه باید به احتمال محدودیت در پروازها و بسته شدن حریم هوایی توجه داشته باشند.
پس از این بیانیه، وزارت امور خارجه آمریکا نیز نسبت به احتمال افزایش تنشها بین عربستان سعودی و انصارالله یمن هشدار داد و از شهروندان این کشور خواست تا با احتیاط بیشتری در این منطقه تردد کنند.
علاوه بر این، وزارت خارجه آمریکا از شهروندان خود که در خارج از خاورمیانه به سر میبرند نیز خواست تا در زمینه تصمیمگیری برای سفر به این منطقه یا عبور از آن، «بهدقت مجدد بررسی کنند».
این هشدارها در شرایطی صادر شده است که واشنگتن نسبت به افزایش تنشها در منطقه و احتمال وقوع تحولاتی غیرمنتظره ابراز نگرانی کرده است.