قالیباف: اعتبار ۱۶ همتی صندوق بیماران خاص از منابع بیمه سلامت مستقل است
بر اساس گزارش ایرنا از مجلس، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲۹ شهریورماه) مجلس به بررسی تامین منابع برای صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج پرداخت و اعلام کرد: هر ساله از سوی مجلس یازدهم، اعتباراتی برای این صندوق اختصاص یافته و در نظر است که در سال ۱۴۰۵، مبلغ ۱۶ همت به این منظور در نظر گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: ما نزدیک به ۱۰۰ نوع بیماری خاص داریم که از آن جمله میتوان به سرطان اشاره کرد که این معضلات به طور جدی قابل توجه هستند و این صندوق به صورت تخصصی به روشهای مختلف به این بیماران یاری میرسانده است. با این حال، به نظر میرسد امسال منابع این صندوق به یک ردیف خاص تخصیص نیافته و در محاسبات کلی بیمه شامل شده که این امر بهویژه با توجه به مشکلات موجود در قیمتگذاری دارو، بیماران خاص را از حمایتهای ضروری محروم کرده است.
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به روشنی بیان میکنم که هم کمیسیون بودجه و هم آقای تاجگردون و سازمان برنامه و بودجه باید به این مسئله توجه ویژه نشان دهند. مبلغ ۱۶ همت که برای صندوق بیماران خاص و صعب العلاج پیش بینی شده، باید به همان صندوق تخصیص داده شود و در محاسبات کل بیمه سلامت ادغام نشود. همچنین تخصیص این منابع باید بهطور کامل و ۱۰۰ درصد صورت گیرد. من بهطور ویژه پیگیری این موضوع را انجام خواهم داد و امیدوارم کمیسیون بهداشت و درمان و کمیسیون بودجه نیز با دولت در این راستا همکاری لازم را به عمل آورند تا این معضل به حل و فصل برسد.