کد خبر 704932
۱۴۰۵/۰۶/۲۹ ۱۳:۵۷

پیام روشن توخل به هری مگوایر؛ اعتراض‌ها هیچ کمکی به او نمی‌کند

ساعت 24 - توماس توخل بار دیگر تصمیم خود را درباره هری مگوایر به اجرا گذاشت؛ او این بار ستاره انگلیسی را از فهرست تیم ملی کنار گذاشت و هم‌زمان ترنت الکساندر آرنولد را به اردو بازگرداند. سرمربی آلمانی در همین راستا توضیحاتی هم ارائه کرد و درباره چرایی این انتخاب‌ها به بیان دیدگاه‌هایش پرداخت.
پیام صریح سرمربی به بازیکنش؛ اعتراض‌هایت کمکی نمی‌کند

توماس توخل در فهرست تازه تیم ملی انگلیس برای رقابت‌های لیگ ملت‌ها، دوباره هری مگوایر را از جمع مدنظرش کنار گذاشت؛ حرکتی که به نظر می‌رسد بیش از پیش راه بازگشت مدافع منچستریونایتد به اردوهای «سه‌شیرها» را دورتر می‌کند. این تصمیم، در واقع ادامه همان کنار گذاشته شدن بحث‌برانگیز او از لیست انگلیس برای جام جهانی است.

با نبود مگوایر، جرد برانتویت، مدافع اورتون، به تیم ملی دعوت شده و با توجه به شرایط و فضای فعلی تیم، برگشت دوباره مگوایر به ترکیب سه‌شیرها آن هم در مقطع کنونی، بسیار سخت و بعید به نظر می‌رسد.

اما در طرف مقابل، وضعیت ترنت الکساندر آرنولد رنگ و بوی متفاوتی دارد. مدافع رئال مادرید که پیش‌تر هم رقابت‌های تابستانی را از دست داده بود، حالا بار دیگر شانس حضور در تیم ملی را پیدا کرده است. از یک سو مصدومیت بن وایت، و از سوی دیگر وضعیت ریس جیمز، کاپیتان چلسی، در کنار عوامل مختلف، زمینه را برای بازگشت ترنت مهیا کرده؛ با این حال توخل از همان ابتدا برای او یک انتظار مشخص را مطرح می‌کند: رشد و پیشرفت در امور دفاعی.

واکنش توخل به اعتراض‌های مگوایر

مگوایر قبل از اینکه فهرست رسمی جام جهانی اعلام شود، به‌شدت نسبت به کنار گذاشته شدنش واکنش نشان داد و حتی مادر او نیز در ادامه این ماجرا تأکید کرده بود که از این تصمیم «کاملاً منزجر» شده است. توخل نیز در نشست خبری اخیر خود وارد این بحث شد و گفت که چنین نوع اظهارنظرهایی، عملاً در جهت بهتر شدن شرایط مگوایر عمل نکرده است.

سرمربی انگلیس در توضیح دیدگاهش گفت: «این قضیه کمکی نمی‌کند. واقعاً کمکی نمی‌کند. من تا آخر عمر این ماجرا را علیه او نگه نمی‌دارم، چون چنین آدمی نیستم. می‌توانم خیلی سریع و راحت آن را فراموش کنم، اما حقیقت این است که از این اتفاق خوشم نیامد؛ و البته این هم کمکی نکرد.»

توخل در مورد الکساندر آرنولد اما لحن متفاوتی به کار برد. او ضمن اشاره به توانایی‌های این بازیکن، از او خواست که در بخش دفاعی به سطح بالاتری برسد و روی جنبه‌های لازم تمرکز بیشتری داشته باشد.

او ادامه داد: «باید این کار را انجام دهد، باید. این موضوع ضروری است. من مطمئنم که آن را انجام خواهد داد، چون انتخاب دیگری ندارد. من استعدادهایش را می‌شناسم؛ می‌دانم چه حرفی می‌زند و چقدر برای بازی کردن با پیراهن انگلیس اشتیاق دارد. مطمئنم برای به دست آوردن جایگاهی که می‌خواهد، تلاش می‌کند. حالا هم اینجاست؛ در اردو حاضر است و فرصت پیش رو را دارد. اردوی طولانی‌مدتی در پیش است و این زمان خوبی است که خودش را نشان بدهد.»

توخل همچنین روشن کرد که پیش از دعوت دوباره الکساندر آرنولد، صحبت مستقیمی با او نداشته است. او گفت: «قبل از جام جهانی با او صحبت کردم و تصمیمم را به اطلاعش رساندم. این بار اما خبر خوب را از راه دعوت شدن شنید؛ یعنی خبر را خودش از این مسیر دریافت کرد.»

هری مگوایر

تلاش انگلیس برای بازسازی پس از جام جهانی

انگلیس بعد از شکست مقابل آرژانتین در مرحله نیمه‌نهایی جام جهانی، حالا در پی بازسازی و ترمیم تیم است. آن شکست تنها یک نتیجه ورزشی نبود؛ با حاشیه‌ها و تنش‌هایی نیز همراه شد و توخل تلاش کرد از زاویه دید خودش به موضوع DNA تیم بپردازد. او حتی پس از اینکه برخی تعویض‌های دفاعی تیم، آن‌طور که باید نتیجه نداد، بازیکنانش را به دلیل عدم اجرای دقیق دستورهای تاکتیکی مورد انتقاد قرار داد.

با وجود موج تنش‌هایی که پس از آن مسابقه شکل گرفت، توخل همچنان بر این باور است که تیمش می‌تواند به یک هماهنگی قابل اتکا برسد. سرمربی آلمانی انگلیس که نزدیک به ۱۸ ماه است هدایت تیم را بر عهده دارد، بار دیگر تاکید کرد بازیکنان همچنان خود را کاملاً در چارچوب پروژه او قرار داده‌اند و از مسیر انتخابی تیم فاصله نگرفته‌اند.

توخل در ادامه گفت: «هیچ تردیدی درباره میزان اشتیاق آنها ندارم. مطمئنم. چون آنها را می‌شناسم؛ هفت هفته کنارشان بودم. ما در مرحله انتخابی هم‌دوش هم بودیم و حالا هم ۱۸ ماه است که با هم کار می‌کنیم. هیچ شکی ندارم که در چرخه بعدی عملکرد خوبی خواهیم داشت و خودمان را بهتر می‌کنیم. مسئولیت این موضوع هم با من است. حتی احساس نمی‌کنم چیزی که همین حالا شروع می‌کنیم یک شروع دوباره و از نو باشد. ما قرار است بر یک پایه محکم و بسیار ارزشمند بنا کنیم و هدف‌مان هم قهرمانی در یوروهای خانگی است.»

همچنین بخوانید: در این بازیکنان چیزی دیدم که جذبم کرد؛ می‌خواهم پرچم را دوباره برافراشته کنم/ نمی‌خواهم غرور ملی را به افراد اشتباه واگذار کنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.