کد خبر 705665
۱۴۰۵/۰۶/۳۰ ۱۰:۰۴

گسترش آتش‌سوزی در انبارهای لوازم خانگی

ساعت 24 - سخنگوی سازمان آتش‌نشانی اعلام کرد که عملیات اطفای حریق در انبارهای غیر استاندارد واقع در جاده مخصوص کرج به‌طور کامل انجام شده است.
آتش‌سوزی در انبار‌های لوازم خانگی

بر اساس گزارش ایلنا، سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد: در شب گذشته، وقوع یک آتش‌سوزی در مجموعه انبارهایی واقع در جاده مخصوص کرج، در نزدیکی کیلومتر ۱۱، به سامانه ۱۲۵ گزارش گردید و بلافاصله نیروهای آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی همچنین افزود: به سرعت ۶ ایستگاه آتش‌نشانی به همراه خودروهای مجهز به تجهیزات تنفسی و تانکرهای آب به نقاط موردنظر اعزام شدند، و نخستین تیم آتش‌نشانان در ظرف مدت ۴ دقیقه به محل رسیدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادامه داد: این مکان شامل ۷ سوله وسیع بود که هرکدام حدود ۵۰۰ متر مربع مساحت داشتند و به صورت غیراصولی و ناایمن به غرفه‌های ۲۰ متری تقسیم‌بندی شده بودند. این غرفه‌ها با استفاده از مصالح غیرمقاوم و قابل اشتعال، مانند ورق‌های چوبی و ساندویچ‌پنل‌های نامرغوب، برای نگهداری کالاهای خانگی به افراد اجاره داده شده بودند.

ملکی اظهار داشت که ۳ سوله از این مجموعه به طور کامل در آتش سوخته و در آستانه تخریب بودند، همچنین یکی از سوله‌های نزدیک حادثه، انبار مواد شیمیایی بود که شعله‌ها به‌سرعت در حال سرایت به آن بودند، اما با مدیریت موثر و عملیات حرفه‌ای آتش‌نشانان، از گسترش آتش به این محل و وقوع یک بحران جدی‌تر جلوگیری به عمل آمد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی با ابراز خوشحالی از اینکه این حادثه هیچگونه مصدوم و تلفات جانی به همراه نداشت، خاطرنشان کرد: با کوشش نیروهای عملیاتی، آتش‌سوزی مهار شده و اکنون نیروها در حال لکه‌گیری از محل حادثه هستند و پیش‌بینی می‌شود عملیات تا ساعاتی دیگر به پایان برسد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.