کد خبر 705758
۱۴۰۵/۰۶/۳۰ ۱۱:۰۵

عزیزی: هدف‌گذاری‌های وسیعی برای پیشرفت گلف در ایران داریم

ساعت 24 - رئیس فدراسیون گلف بیان کرد: با ارتقای زیرساخت‌ها، برگزاری لیگ‌ها و دستیابی به صحنه‌های بین‌المللی، اهداف بلندی را برای آینده گلف کشورمان مشخص کرده‌ایم.
عزیزی: برای توسعه گلف ایران اهداف بزرگی داریم
باشگاه خبرنگاران جوان؛ ایلیا محمدی - صبح روز دوشنبه، مجمع عمومی سالانه فدراسیون گلف با حضور حمید عزیزی، رئیس فدراسیون گلف و فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار گردید.
حمید عزیزی در این مجمع به روند رو به رشد رشته گلف در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: نسبت به گذشته، جایگاه گلف ایران در عرصه بین‌المللی بهبود یافته است و حضور نمایندگان کشورمان در بازی‌های آسیایی و بازی‌های جوانان آسیایی، گام‌های تاثیرگذاری در این راستا محسوب می‌شود.
وی افزود: این موفقیت‌ها نتیجه زحمات تیم وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک، فدراسیون، هیئت‌های استانی و تمامی افرادی است که در راستای توسعه گلف فعالیت کرده‌اند، اما باید توجه کنیم که دستاوردهای کنونی پایان کار نیست و اهداف بلندتری برای آینده در نظر داریم.
رئیس فدراسیون گلف همچنین به توسعه مسابقات و لیگ‌های این حوزه اشاره کرد و گفت: لیگ برتر گلف مردان با مشارکت ۸ تیم به صورت رفت و برگشت برگزار شده و در قسمت بانوان نیز لیگ دسته یک را پیگیری کردیم. به علاوه، برنامه‌های مختلفی برای توسعه رشته‌های مینی‌گلف و کروکت در نظر گرفته‌ایم و قصد داریم لیگ این دو رشته را در سال ۱۴۰۵ راه‌اندازی کنیم.
عزیزی ادامه داد: برای رشته کروکت، برنامه‌ریزی برای برگزاری لیگ برتر مردان با ۸ تیم و لیگ‌های دسته یک و دو بانوان در حال انجام است. تلاش داریم از ظرفیت زمین‌های چمن طبیعی و مصنوعی کشور برای توسعه این رشته بهره‌برداری کنیم تا امکان فعالیت در استان‌های گوناگون ایجاد شود.
وی همچنین بر لزوم توسعه زیرساخت‌ها تأکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های کشور، گلف ایران به زمین‌های استاندارد بیشتری نیاز دارد. در کنار اقدامات انجام شده در مجموعه انقلاب و زمین‌های موجود در استان‌ها، استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی و مجموعه‌هایی مانند سرزمین ایرانیان نیز در برنامه ما قرار دارد.
عزیزی درباره وضعیت مالی فدراسیون نیز اظهار داشت: زمانی که فدراسیون را تحویل گرفتیم، بودجه سالانه حدود ۷۰۰ میلیون تومان بود و با بدهی‌های قابل توجهی روبرو بودیم که بخش بالایی از آن مربوط به مسائل مالیاتی می‌شد. امروز با تلاش‌های صورت گرفته، وضعیت بدهی مالیاتی فدراسیون روشن شده و اقدامات قانونی لازم در این خصوص انجام شده است.
عزیزی همچنین به برنامه‌های آتی فدراسیون اشاره کرد و گفت: یکی از اهداف ما این است که شرایط فعالیت گلف را در تمامی شهرستان‌های کشور فراهم کنیم. توسعه رسانه‌ای، جذب حامیان مالی و معرفی بیشتر این رشته از برنامه‌های اصلی ماست و بر این باوریم که پوشش رسانه‌ای وسیع‌تر می‌تواند به افزایش تعداد علاقه‌مندان و ورزشکاران جدید کمک کند.
وی افزود: در عرصه بین‌المللی نیز برنامه‌ریزی‌هایی انجام داده‌ایم تا ورزشکاران ایرانی به رنکینگ‌های جهانی راه یابند. در رده‌های سنی زیر ۱۸ و زیر ۲۳ سال اقدامات مؤثری صورت گرفته و امیدواریم با انتقال این ورزشکاران به رده بزرگسالان، روند حضور گلف ایران در سطح بین‌المللی ادامه پیدا کند.
رئیس فدراسیون گلف در پایان تأکید کرد: مسیر پیموده شده نشان‌گر پتانسیل بالای گلف ایران برای رشد بیشتر است و هدف ما این است که با توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد پشتوانه، برگزاری لیگ‌های منظم و شرکت در رقابت‌های بین‌المللی، گلف کشور را به جایگاه شایسته‌تری برسانیم.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.