کد خبر 705867
۱۴۰۵/۰۶/۳۰ ۱۲:۲۹

تحریم‌ها نمی‌توانند مانع پیشرفت شوند

ساعت 24 - وزارت امور خارجه کره شمالی تصریح کرده است که هیچ‌یک از تحریم‌های تازه قادر نخواهد بود تا جلوی پیشرفت یا حفظ منافع اساسی این کشور را بگیرد.
تحریم‌ها نمی‌تواند مانع توسعه شود

به نقل از ایلنا و براساس گزارش رویترز، امروز -دوشنبه- کره شمالی تأکید کرد که از تلاش‌های «نیروهای متخاصم» برای محدود کردن همکاری‌های این کشور با دیگر دولت‌ها پذیرایی نخواهد کرد.

بر اساس اطلاعیه‌ای که از جانب سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی منتشر شده، هیچ‌گونه تحریم تازه‌ای نمی‌تواند مانع از رشد و دفاع از منافع حیاتی این کشور گردد.

این خبرگزاری گزارش داد که کره شمالی به «تیم چندجانبه نظارت بر تحریم‌ها» که عبارتی است به گروه ۱۱ نفره از اعضای سازمان ملل که بر تخلفات و دور زدن تحریم‌ها نظارت می‌کنند، متهم شده است. این گروه به دلیل تهیه گزارشی که به بهانه غیرقانونی جلوه دادن همکاری‌های اقتصادی عادی و سودمند کره شمالی با دیگر کشورها به نگارش درآمده است، مورد انتقاد قرار گرفته است.

تیم نظارت بر تحریم‌های کره شمالی در گزارشی که در تاریخ ۱۶ سپتامبر ارائه شده، اعلام کرد که این کشور به اعزام نیروی کار به خارج از مرزها ادامه می‌دهد و از این طریق، درآمدی تقریباً بین ۴۵۰ تا ۸۰۰ میلیون دلار برای تأمین مالی برنامه‌های توسعه تسلیحات هسته‌ای و موشک‌های بالستیک خود در سال ۲۰۲۵ کسب نموده است.

 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.