کد خبر 705896
۱۴۰۵/۰۶/۳۰ ۱۲:۴۸

اضافه کردن ۱۷۵۰ خودروی برقی «آیون» به ناوگان تاکسیرانی تهران/ ورود ماهیانه ۵۰ اتوبوس نو به سیستم اتوبوسرانی

ساعت 24 - مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران در بیانیه‌ای اعلام کرد که با ورود حدود ۱۷۵۰ دستگاه خودروی برقی «آیون» به ناوگان تاکسیرانی تهران، گامی بزرگ در راستای برقی‌سازی این ناوگان برداشته شده است. همچنین افزود که هر ماه ۵۰ دستگاه اتوبوس جدید به شبکه اتوبوسرانی پایتخت اضافه خواهد شد.
افزودن ۱۷۵۰ خودروی برقی«آیون»به تاکسیرانی تهران/ تزریق ماهانه ۵۰ اتوبوس جدید به اتوبوسرانی

دیده‌بان ایسنا اعلام کرد، همایشی آموزشی ویژه پیمانکاران و رانندگان سرویس‌های مدارس در شهر تهران، به میزبانی ساختمان مرکزی پلیس راهور تهران بزرگ برگزار گردید. این گردهمایی با حضور علی رحیمی، مدیرعامل و معاونین و مدیران سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران و سردار سید ابوالفضل موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ و جمعی از فرماندهان این نیرو انجام شد.

در این مراسم، علی رحیمی، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران، به ارائه گزارشی از عملکرد هفت ماه گذشته و وضعیت ناوگان حمل و نقل شهری پرداخته و به چالش‌های مهمی که برای نوسازی ناوگان تاکسی و سرویس مدارس وجود دارد اشاره کرد. وی در بخشی از سخنان خود به دستاوردهای پنج‌ساله در حوزه حمل و نقل اشاره نمود و گفت: در این مدت نزدیک به ۱۲ هزار تاکسی در تهران نوسازی شده و همچنین با ورود حدود ۱۷۵۰ دستگاه خودروی برقی «آیون» به ناوگان، تهران در عرصه برقی‌سازی تاکسی‌ها به جایگاه ویژه‌ای در سطح ملی دست یافته است. او همچنین از تکمیل ماهیانه ۵۰ دستگاه اتوبوس جدید به شبکه اتوبوسرانی تهران خبر داد.

تأثیر ناگهانی و شدید افزایش قیمت خودروها بر نوسازی ناوگان

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران، پیرامون فشار اقتصادی بر روی متقاضیان، اظهار داشت: اگرچه ما از طریق ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به ارزش بیش از یک میلیارد تومان برای هر خودرو در صدد حمایت از تاکسیرانان هستیم، اما افزایش ناگهانی و قابل توجه قیمت خودروها، نوسازی ناوگان را با چالش مواجه کرده است. به گونه‌ای که قیمت خودروها در یک دوره کوتاه از ۸۷۰ میلیون تومان به حدود ۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان افزایش یافته که این موضوع، قدرت خرید رانندگان را تحت‌تأثیر قرار داده و برنامه‌ریزی‌های مالی را با مشکل مواجه ساخته است.

کاهش ۶۹ درصدی ثبت‌نام در سامانه «سپند» نسبت به سال قبل

رحیمی در ادامه درباره سرویس مدارس گفت: با وجود کاهش ۶۹ درصدی ثبت‌نام در سامانه «سپند» نسبت به سال گذشته که ناشی از مشکلات معیشتی و تردید در بازگشایی مدارس بوده، شهرداری تهران به تعهدات خود ادامه می‌دهد و هر سال حدود ۴۰۰ میلیارد تومان را صرف خدمات رایگان به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه می‌کند تا مشکلات خانواده‌های دارای فرزندان معلول برطرف گردد.

کسب صلاحیت تنها ۴ شرکت از ۱۲۱ متقاضی سرویس‌دهی به مدارس

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران، وی در پایان با تأکید بر محدودیت فعالیت شرکت‌های سرویس‌دهنده، خاطرنشان کرد که از میان ۱۲۱ شرکت متقاضی، تنها ۴ شرکت موفق به کسب صلاحیت لازم شده‌اند. او خواستار تسهیل قوانین و مقررات از سوی سازمان‌های آموزش و پرورش و فرمانداری به منظور ارتقاء کیفیت خدمات شد و بر ضرورت آموزش حرفه‌ای رانندگان جهت حفظ اخلاق و ایمنی در تعامل با دانش‌آموزان تأکید کرد.

پایان پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.