کد خبر 706213
۱۴۰۵/۰۶/۳۰ ۱۷:۴۳

اکران فیلم «جانشین» با بازی آرمان درویش و شکیب شجره در همدان

ساعت 24 - نخستین نمایش عمومی فیلم سینمایی «جانشین» در سینما مهر قدس همدان با حضور هنرمندان و دست‌اندرکاران پروژه انجام شد.
«جانشین» با حضور آرمان درویش و شکیب شجره در همدان اکران شد

بر اساس گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی پروژه، نخستین نمایش عمومی فیلم سینمایی «جانشین» شب گذشته، ۲۹ شهریور، با حضور بازیگران و کادر فیلم در سینما مهر قدس همدان برگزار گردید.

این مراسم با حضور چهره‌هایی چون آرمان درویش، شکیب شجره، سارا توکلی و عبدالله روا از بازیگران فیلم، مهدی شامحمدی کارگردان و روح‌الله سهرابی تهیه‌کننده همراه بود. جمعیت حاضر در چهار سالن سینما با تشویق‌های خود به گرمابخشیدن به این مراسم پرداختند و از بازیگران و عوامل اثر استقبال کردند.

در یکی از بخش‌های این برنامه، روح‌الله سهرابی و دیگر اعضای تیم از مهمان‌نوازی مردم همدان قدردانی کردند.

نفسِ ما به حضور شما وابسته است

مهدی شامحمدی در سخنانی با تأکید بر این که تماشاگران «نفسِ سینما» هستند، تصریح کرد: بسیار خوشحالم که سالن‌های سینما دوباره پذیرای حضور پرشور مردم است. ما به عنوان سینماگران، تنها با دیدن لبخند و استقبال شما جان می‌گیریم و انرژی می‌زنیم تا آثار باکیفیت‌تری برای این سرزمین بسازیم.

بازیگران این فیلم، از جمله آرمان درویش و شکیب شجره نیز در گفتگوهای کوتاه خود با مخاطبان، ابراز خوشحالی از حضور در همدان کرده و استقبال مردم را پشتیبان روزهای روشن و پرباری برای اکران عمومی این فیلم در دیگر شهرستان‌های کشور دانستند.

فیلم سینمایی «جانشین» که از چهارشنبه ۲۵ شهریور در سینماهای سراسر ایران به نمایش درآمده است، ساخته بنیاد فرهنگی روایت فتح و به تهیه‌کنندگی انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس می‌باشد و پخش آن بر عهده بهمن سبز است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.