کد خبر 706333
۱۴۰۵/۰۶/۳۰ ۲۰:۳۹

هدررفت چندصد هزار دلار در استقلال؛ چرا هیچ‌کس مانع فرد متخلف نمی‌شود؟!

ساعت 24 - استقلال برای مختومه‌کردن پرونده مهاجم سوئدی، ناچار شد چندصد هزار دلار هزینه کند.
حیف و میل شدن چند صد هزار دلاری در استقلال؛ چرا هیچکس جلوی فرد متخلف را نمی‌گیرد؟!

پرونده‌های بین‌المللی استقلال هنوز هم از مهم‌ترین نگرانی‌های مدیران این باشگاه به شمار می‌روند؛ پرونده‌هایی که برخی از آن‌ها در آستانه جمع‌بندی و توافق قرار دارند، اما برخی دیگر همچنان می‌توانند برای آبی‌پوشان دردسرهای جدی به همراه داشته باشند. یکی از این پرونده‌هایی که استقلال در روزهای گذشته برای روشن شدن وضعیتش دست به کار شده، مربوط به کارلوس استراندبرگ است؛ مهاجم ۳۰ ساله و باتجربه سوئدی با ریشه‌ای موزامبیکی که در زمان مدیریت علی نظری جویباری، مذاکراتی برای جذب او انجام شد.

باشگاه استقلال در همان مقطع تصمیم داشت این بازیکن سوئدی را به ترکیب خود اضافه کند و درست شبیه ماجرای کاریله، قرارداد برای استراندبرگ ارسال شد و او نیز آن را امضا کرد. این مهاجم سوئدی قرارداد ارسالی را از طریق ایمیل رسمی باشگاه استقلال دریافت کرد و سپس آن را به امضا رساند، اما در نهایت این انتقال هرگز عملی نشد و او حتی پایش هم به ایران نرسید. استراندبرگ نه برای استقلال به میدان رفت، نه در تمرینات این تیم حاضر شد و حتی یک دقیقه هم پیراهن آبی‌ها را بر تن نکرد.

با وجود این، همین قرارداد امضاشده اکنون برای استقلال یک دردسر حقوقی در فیفا به وجود آورده است؛ استراندبرگ به‌دلیل این ماجرا از باشگاه شکایت کرده و خواستار دریافت غرامت شده است. مدیران فعلی استقلال برای تعیین‌تکلیف این پرونده وارد مذاکره شدند و در نهایت باشگاه برای مختومه کردن این ماجرا با استراندبرگ بر سر مبلغ ۴۰۰ هزار دلار به توافق رسید؛ رقمی که خود این بازیکن نیز آن را پذیرفته است.

نکته عجیب و قابل‌تأمل اینجاست که این پرونده، دومین خطای سنگین و مشابه نظری جویباری در دوران مدیریتش به حساب می‌آید؛ پس از پرونده کاریله، حالا استراندبرگ هم به‌خاطر قراردادی که برایش فرستاده شده و از سوی خودش امضا شده، هزینه‌ای سنگین روی دست استقلال گذاشته است. در عمل، استقلال حالا باید میلیاردها تومان بابت بازیکنی پرداخت کند که نه حتی یک دقیقه برای این تیم بازی کرده، نه یک لحظه در تمرینات استقلال حضور داشته و اساساً هیچ‌گاه به ایران سفر نکرده است.

این پرسش جدی همچنان باقی است که واقعاً در استقلال و در میان نهادهای نظارتی، کسی وجود ندارد که مانع تکرار چنین فاجعه‌هایی شود؟ چگونه ممکن است اشتباهاتی با این سطح از خسارت مالی در یک باشگاه بزرگ بارها تکرار شوند و در نهایت بار پرداخت آن بر دوش منابع باشگاه و پول بیت‌المال بیفتد؟ مهم‌تر از آن، آیا قرار است افرادی که این‌گونه خسارت‌ها را به باشگاه‌ها و منابع فوتبال تحمیل می‌کنند، همچنان به فعالیت خود ادامه دهند، یا سرانجام سازوکاری جدی برای جلوگیری از تکرار این اتفاق‌ها و کنار گذاشتن همیشگی آن‌ها از فوتبال شکل خواهد گرفت؟

در همین راستا بخوانید: استقلال بدون آسانی چه شکلی است؟ / ستاره‌ای که آبی‌ها به او وابسته شده‌اند

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.