کد خبر 706376
۱۴۰۵/۰۶/۳۰ ۲۱:۲۷

واکنش عزت‌الله ضرغامی به مطالبه اعتصاب اساتید برای اول مهر/ ماجرای استعفا و توصیه او چه بود؟

ساعت 24 - عزت‌الله ضرغامی، رئیس پیشین صداوسیما، در یک توئیت از برنامه اعتصاب کانون صنفی اساتید در نزدیک‌ترین روزهای پیش از آغاز سال تحصیلی خبر داد. او نوشت که کانون صنفی اساتید اعلام کرده برای اول مهر اعتصاب خواهد کرد و علت این تصمیم را نیز «توجه نشدن به نیامدن اضافه دریافتی ۶۰٪» در پایه حقوق اساتید عنوان کرده است.
واکنش عزت‌الله ضرغامی به درخواست اعتصاب اساتید برای اول مهر/ دلیل استعفا چیست و ضرغامی چه توصیه‌ای کرد؟

بنابر گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عزت‌الله ضرغامی—رئیس اسبق صداوسیما—در قالب یک توئیت از اعتصاب کانون صنفی اساتید پیش از فرارسیدن سال تحصیلی خبر داد.

او در تشریح این موضوع نوشت: کانون صنفی اساتید اعلام کرده که برای اول مهر وارد اعتصاب می‌شود. به گفته ضرغامی، علت این تصمیم پرداخت نشدن «اضافه دریافتی ۶۰ درصد» برای بخشی از آنان در چارچوب پایه حقوق است. ضرغامی همچنین اضافه کرد که شماری از این افراد را می‌شناسد؛ انسان‌هایی شریف با سوابق ارزشمند که سال‌ها در خدمت دانشگاه و کشور بوده‌اند. او در ادامه با لحنی برادرانه و توأم با تواضع خطاب به این استادان گفت: با توجه به شرایط حساس کنونی—که همزمان با فضای جنگی، دشواری‌های اقتصادی مردم و نیز حساسیت بالای فضای دانشگاهی و علمی است—از آنان می‌خواهد در این اقدام تجدید نظر کنند و در مسیر درست تاریخ قرار بگیرند.

۳۱۲۱۶

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.