کد خبر 706799
۱۴۰۵/۰۶/۳۱ ۱۱:۱۳

انتخاب حیاتی کاپیتان: ماندن یا ترک تیم؛ سرمربی جدید من را متقاعد کرد

ساعت 24 - ویرجیل فان‌دایک در مورد انتخابش برای باقی ماندن در تیم ملی هلند و همکاری با ژاوی، سرمربی تازه‌وارد این تیم، توضیحاتی ارائه داد.
تصمیم بزرگ کاپیتان برای ماندن یا رفتن؛ سرمربی جدید من را راضی کرد

ویرجیل فان‌دایک، کاپیتان تیم لیورپول، پس از گفتگو با ژاوی تصمیم به ادامه حضور خود در تیم ملی هلند گرفته و اکنون خود را برای آغاز یک فصل جدید با لاله‌های نارنجی آماده می‌کند.

فان‌دایک که در مجموع ۹۶ بازی ملی برای هلند انجام داده است، ماه گذشته و پس از کناره‌گیری رونالد کومان از سمت سرمربیگری تیم ملی اعلام کرده بود که نسبت به آینده‌اش در تیم دچار تردید است. کومان در ماه ژوئن و پس از شکست هلند برابر مراکش در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی تابستان گذشته از سمت خود کناره‌گیری کرد.

با این حال، مکالمه با ژاوی، سرمربی جدید هلند و سرمربی پیشین بارسلونا، موجب شد تا فان‌دایک به احساس اطمینان بیشتری برای ادامه فعالیت‌های ملی خود دست یابد. هلند پنجشنبه آینده در نخستین بازی خود در لیگ ملت‌های اروپا به مصاف تیم آلمان تحت هدایت یورگن کلوپ خواهد رفت.

فان‌دایک درباره تصمیمش برای ادامه حضور در تیم ملی بیان کرد: «بدون شک این یک تصمیم بسیار حیاتی بود. من باید حس می‌کردم که اعتماد به من وجود دارد و ترکیبی از احترام، شادی و همه چیزهایی که به دنبالش بودم در اینجا وجود دارد. از لحظه اول، این احساس وجود داشت، بنابراین نیازی به گفت‌وگوی طولانی نبود. بحث بسیار خوبی بود و اکنون واقعاً منتظر چهار بازی مهم بعدی هستم که دوباره در کنار تیم قرار بگیرم. بیایید این دو سال آینده را به یک دوران فوق‌العاده تبدیل کنیم.»

کاپیتان لیورپول همچنین به وضعیت دفاعی این تیم اشاره کرد. قرمزها یکشنبه با پیروزی ۱-۰ مقابل بورنموث در لیگ برتر به تعطیلات بازی‌های ملی رفتند و برای اولین بار از آغاز فصل ۲۵-۲۰۲۴ در سه مسابقه متوالی لیگ موفق به ثبت کلین‌شیت شدند.

فان‌دایک در این مورد گفت: «کلین‌شیت همیشه نشانه خوبی است. همه افراد در این موفقیت نقش دارند. من می‌دانم که گاهی اوقات فقط مدافعان یا دروازه‌بان مورد تمجید قرار می‌گیرند، اما این موفقیت به تمامی اعضای تیم برمی‌گردد. بازیکنان خط حمله و هافبک‌ها به شدت تلاش می‌کنند و این یک پایه بسیار خوب برای ادامه مسیر ماست.»

فان‌دایک در ادامه درباره همکاری‌اش با ژرمی ژاکه، مدافع جوانی که تابستان به تیم لیورپول پیوسته، توضیح داد: «او آغاز بسیار خوبی داشته است، اما همچنان در ماه سپتامبر هستیم. من می‌خواهم او به تلاش و یادگیری ادامه دهد و مطمئنم همین کار را نیز خواهد کرد. طبیعتاً تحسین‌های زیادی برای او وجود دارد و کاملاً هم حق دارد، اما من می‌دانم که چه نوع تغییراتی در زمانی به وجود می‌آید که در یک بازی نتوانید به استانداردهای خود برسید. پس بهتراست با آرامش ادامه دهیم و تلاش کنیم که او همچنان بازیکن کلیدی برای ما باشد؛ همان‌طور که امروز هم بود. هنوز در حال پیشرفت هستیم و جا برای بهبود وجود دارد، اما شما از طریق تجربیات بازی یاد می‌گیرید. همانطور که از ابتدا گفتم، در جریان بازی‌ها با واکنش‌های هر بازیکن در لحظات خاص آشنا می‌شوید و بنابراین با آن تطابق پیدا می‌کنید. ما هنوز در حال پیشرفت هستیم، اما شرایط تا اینجا رضایت‌بخش بوده است. او تنها ۲۱ سال دارد و بازیکنی بسیار بااستعداد است، اما این به خود او بستگی دارد که به کار سخت ادامه دهد و آرامش را حفظ کند.»

همچنین بخوانید: پایان نبرد با سرطان در ۶۵ سالگی؛ همسر رونالد کومان درگذشت +عکس

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.