کد خبر 706917
۱۴۰۵/۰۶/۳۱ ۱۲:۳۶

مهاجم ازبکستان: در تیم ملی بازیکنی ضعیف برای رویارویی با ایران وجود ندارد

ساعت 24 - مهاجم شناخته‌شده تیم ملی فوتبال ازبکستان اظهار داشت: تمامی بازیکنانی که به اردوی تیم ملی دعوت شده‌اند افرادی با کیفیت هستند و در جمع ما هیچ بازیکن ضعيفی وجود ندارد.
مهاجم ازبکستان: بازیکن ضعیفی برای بازی با ایران نداریم

به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، تیم ملی فوتبال ازبکستان به منظور آماده‌سازی، مراحل اردو را در تاشکند آغاز کرده و پس از یک وقفه دو تا سه ماهه، بازیکنان این تیم دوباره در پایتخت کشورشان گرد هم آمده‌اند. ملی‌پوشان ازبکستان نخستین جلسه تمرینی خود را برگزار کرده و در انتهای این تمرین، عباس‌بک فیض‌الله‌اف، هافبک تیم ملی ازبکستان و بازیکن باشگاه زسکا مسکو، درخصوص شرایط حال حاضر اردو و دیدار آینده تیمش مقابل ایران به بیان نکاتی پرداخت.

فیض‌الله‌اف در گفت‌وگو با مهر به خوشحالی خود از بازگشت بازیکنان به اردو اشاره کرده و اظهار داشت: همواره حضور در تیم ملی یک مناسبت بسیار خوشایند است. از آنجایی که این نخستین اردوی ما پس از وقفه‌ای دو تا سه‌ماهه است، روحیه تمامی بازیکنان در سطح بالایی قرار دارد.

این هافبک درباره ورود بازیکنان جدید به اردوی تیم ملی ازبکستان عنوان کرد: چند بازیکن تازه‌نفس به اردو دعوت شده‌اند؛ با این حال می‌توانم با قطعیت بگویم که هیچ بازیکن ضعیفی به تیم ملی راه نمی‌یابد. هر یک از کسانی که به اردو ملحق شده‌اند، شایستگی پوشیدن این پیراهن را دارند و همه آنها خواهند کوشید تا استعداد و قابلیت‌های خود را به نمایش بگذارند.

این اظهارات فیض‌الله‌اف در حالی مطرح می‌شود که شاگردان فابیو کاناوارو در حال آماده‌سازی خود برای یک دیدار تدارکاتی کلیدی مقابل ایران هستند. مقرر شده است که دو تیم در تاریخ ۲۴ سپتامبر (۲ مهر) در ورزشگاه شهر فرغانه به مصاف هم بروند.

این مسابقه به عنوان نخستین آزمون جدی اردوی جدید ازبکستان قلمداد می‌شود و کادر فنی تیم به دنبال ارزیابی وضعیت بازیکنان جدید و هماهنگی‌شان با بازیکنان باتجربه‌تر است.

در این اردو، بازیکنان جوان و چهره‌های جدید نیز فرصت یافته‌اند تا خود را با ساختار تاکتیکی تیم سازگار کرده و در کنار نفرات اصلی به هماهنگی لازم دست یابند. فیض‌الله‌اف یکی از بازیکنان کلیدی ازبکستان به شمار رفته و باید در این اردو در کنار نفرات جدید برای فراهم کردن آمادگی تیم پیش از دیدار با ایران تلاش کند.

تیم ملی ازبکستان پس از برگزاری نخستین جلسه تمرینی در تاشکند، با انگیزه و روحیه‌ای بالا برای مسابقه با ایران آماده می‌شود؛ این رقابت که در تاریخ ۲۴ سپتامبر در فرغانه برگزار خواهد شد، می‌تواند آزمایشی حیاتی برای ترکیب جدید این تیم باشد.

257 251

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.