کد خبر 707101
۱۴۰۵/۰۶/۳۱ ۱۵:۴۱

پذیرایی وزیر کشور الجزایر از پزشکیان در توقف موقتی در فرودگاه الجزیره

ساعت 24 - تهران- ایرنا- در حین توقفی کوتاه در فرودگاه الجزیره در مسیر سفر به نیویورک، رئیس‌جمهور کشور ما مورد استقبال وزیر کشور الجزایر قرار گرفت.
استقبال وزیر کشور الجزایر از پزشکیان، در توقفی کوتاه در فرودگاه الجزیره

طبق گزارش‌های رسیده از ایرنا، «مسعود پزشکیان»، رئیس‌جمهور ایران، در حین سفر خود به نیویورک، توقفی در فرودگاه الجزایر داشت که با استقبال وزیر کشور الجزایر همراه بود.

رئیس‌جمهور پزشکیان امروز سه‌شنبه به منظور شرکت و بیان مواضع جمهوری اسلامی ایران در هشتادویکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرد.

او پیش از حرکت به سوی نیویورک اظهار داشت: حضور در مجمع عمومی سازمان ملل فرصتی است تا بتوانیم مواضع و مظلومیت‌های ملت ایران را به جهانیان معرفی کنیم.

پزشکیان به این نکته تاکید کرد که درabsence of احترام به حقوق ملت‌ها و کشورها، نمی‌توانیم به جهانی امن دست یابیم و افزود: هیچ‌گاه با زور نمی‌توان افراد را به اطاعت وادار کرد. دشمنان در یمن، فلسطین، سوریه، ایران و دیگر نقاط جهان مرتکب جنایت‌های هولناکی می‌شوند و متاسفانه این زشتی را تحت عنوان مبارزه با تروریسم نامگذاری کرده‌اند. آیا کودکان بی‌گناه میناب و لامرد واقعاً تروریست بودند؟ آیا حمله به خانه‌ها و بیمارستان‌ها چیزی جز مبارزه با تروریسم است؟

گفتنی است، هشتاد و یکمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل متحد در تاریخ سه‌شنبه (۱۷ شهریور ۱۴۰۵) در مقر این سازمان در نیویورک و با شعار «بازگرداندن اعتماد» آغاز به فعالیت کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.