کد خبر 707275
۱۴۰۵/۰۶/۳۱ ۱۸:۴۰

خون مانع دید طارمی شد!

ساعت 24 - مهدی طارمی، بازیکن با تجربه تیم ملی فوتبال ایران، به جمع ملی‌پوشان پیوسته و در تلاش است تا مرة دیگر در میدان درخشش داشته باشد.
خون جلوی چشمان طارمی را گرفت!

مهدی طارمی در سومین تجربه حضور خود در جام جهانی، نتوانست به مانند گذشته‌های درخشان خود درخشش داشته باشد و این ستاره گلزن و پرافتخار با مشکلاتی مواجه شد. در دیدار با بلژیک، او با بدشانسی مواجه شد چرا که ضربه هوشمندانه و زیبای او مقابل تیبو کورتوا به گل تبدیل گردید، اما به علت فاصله‌ای بسیار اندک، این صحنه آفساید اعلام شد و فرصت درخشش از او گرفته شد. در ادامه، در رویارویی با مصر، مهدی طارمی در لحظات چالش‌برانگیزی قرار گرفت و در نیمه اول یک ضربه پنالتی را از دست داد که نتوانست به صعود نخستین تیم ملی ایران به مراحل حذفی جام جهانی کمک کند. به این ترتیب، او در سومین حضور متوالی خود در جام جهانی، بار دیگر از دستیابی به مرحله حذفی ناامید ماند و حالا آینده‌ی او در تورنمنت 2030 همچنان در ابهام است.

با این حال، مهدی طارمی به همراه سردار آزمون، خط حمله تیم ملی را در دهه اخیر تقویت کرده و در اکثر مسابقات حضور داشته است. او بازیکنی با کیفیت و با افتخارات بی‌شماری است که در سطح اول فوتبال اروپا بازی کرده و با تیم‌هایی نظیر پورتو و اینتر در میادین حاضر شده و هم‌اکنون نیز به عنوان یکی از برجسته‌ترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران شناخته می‌شود.

طی سال گذشته، مهدی طارمی نتوانست به ایران سفر کند، اما اکنون به اردوی تیم ملی ملحق شده و به همراه دیگر بازیکنان عازم تاشکند شده است. این تیم ملی با هدف درخشیدن در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ و کسب نخستین عنوان قهرمانی به میدان خواهد رفت. مهدی طارمی دارای یک دهه سابقه در تیم ملی است و توانسته گل‌های زیادی به ثمر برساند؛ اما این نسل از بازیکنان در نزدیک‌ترین موقعیت‌ها به موفقیت، بارها ناکام مانده‌اند و عربستان با میزبانی از جام ملت‌های ۲۰۲۷، فرصتی ایده‌آل برای تغییر این روند ناامیدکننده می‌باشد.

 

منبع : ورزش3

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.