کد خبر 708415
۱۴۰۵/۰۷/۰۱ ۲۰:۰۶

مهاجرانی از حضور رئیس‌جمهوری در سازمان ملل تحت عنوان «حضور شایسته و موثر» یاد کرد

ساعت 24 - لندن-ایرنا- وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی از حضور رئیس‌جمهوری در سازمان ملل تحت عنوان حضور شایسته و موثر یاد و وی را دانشمند، متواضع، با صفا، موقعیت شناس و جان فدا در راه دین و ایران و انقلاب و نظام توصیف کرد.
مهاجرانی از حضور رئیس‌جمهوری در سازمان ملل تحت عنوان «حضور شایسته و موثر» یاد کرد

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، سید عطاءالله مهاجرانی در ایکس نوشت: «حضور شایسته و مؤثر. در این باره در ستون حسب حال روزنامه ایران مقاله خواهم نوشت. قدر دکتر پزشکیان را بدانیم. دانشمند و متواضع و با صفا و موقعیت شناس و جان فدا در راه دین و ایران و انقلاب و نظام. »

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: «ناسزا گویان در هر رنگ و نمایی ٱینه وجود خویشند. مٱمور و مزدور.»

به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، در سخنرانی خود در هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، تصاویری از رهبر شهید و شهدای دانش آموز ایران را به نمایش گذاشت.

وی درحالی سخنرانی خود را در هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل آغاز کرد که تصاویری از رهبر شهید انقلاب و دانش آموزان شهید در دست داشت. او در خلال صحبت‌هایش به اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن رهبر انقلاب و و دانش آموزان میناب و همچنین جنایت در سالن ورزشی لامرد با بمب خوشه‌ای اشاره کرد.

پزشکیان ابتدا تصویری از رهبر شهید انقلاب را به سران جهان نشان داد و تاکید کرد: رهبر معظم ما خارج از چارچوب قانون ترور شد.

رئیس جمهور به ادعاهای دیروز دونالد ترامپ، همتای آمریکایی خود در جریان سخنرانی در مجمع واکنش نشان داد و تشریح کرد: دیروز رئیس جمهور آمریکا گفت ما تروریستیم، در حالیکه رهبر ما را شهید کردند، دانش آموزان میناب را شهید کردند، سالن ورزشی لامرد را با بمب خوشه ای مورد هدف قرار دادند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.