کد خبر 709327
۱۴۰۵/۰۷/۰۳ ۰۱:۲۵

دبیرکل ناتو: ۵ هزار هواپیما از پایگاه‌های اروپایی به سمت ایران پرواز کردند

ساعت 24 - مارک روته در مورد اهمیت پایگاه‌های اروپایی در اقدامات ایالات متحده علیه ایران، از انجام ۴ تا ۵ هزار پرواز در این راستا اطلاع داد.
دبیرکل ناتو: ۵ هزار هواپیما از پایگاه‌های اروپایی علیه ایران به پرواز درآمدند

فرارو- مارک روته، دبیرکل ناتو، اعلام کرد که در راستای عملیات «اپیک فیوری»، بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ پرواز هوایی از سوی هواپیماهای آمریکایی از پایگاه‌های تحت کنترل این کشور در اروپا صورت گرفته است.

به گزارش فرارو به نقل از ناتو، روته در تاریخ ۲۵ ژوئن طی گفت‌وگویی در شورای آتلانتیک به نقش کشورهای اروپایی در پشتیبانی از اقدامات آمریکا در قبال ایران اشاره کرد و بیان داشت: «وقتی به کل قاره اروپا نگاه می‌کنید، ملاحظه می‌شود که بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ پرواز هواپیماهای آمریکایی از پایگاه‌های اروپایی در پشتیبانی از اپیک فیوری انجام شده است.»

او همچنین تأکید کرد: «این امر برای آمریکا از اهمیت بالایی برخوردار بود تا بتواند تمامی مراحل عملیات را به‌طور مؤثر انجام دهد.»

روته در ادامه، به پرسشی درباره نقش ایتالیا پاسخ داد و تصریح کرد که منظور وی این نیست که ایتالیا فراتر از تعهدات دوجانبه خود با آمریکا عمل کرده، بلکه این کشور به توافق‌های دو طرفه‌اش درباره بهره‌برداری از پایگاه‌ها کاملاً پایبند بوده است.

دبیرکل ناتو در بخش دیگری از این نشست اشاره کرد که کشورهای اروپایی به‌طور چشمگیری در حال استقرار تجهیزات و مین‌روب‌ها در نواحی نزدیک به مناطق درگیری هستند و بر اهمیت بازگرداندن آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز تأکید نمود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.