کد خبر 709529
۱۴۰۵/۰۷/۰۳ ۱۰:۴۲

حملات روسی به تأسیسات لجستیکی اوکراین

ساعت 24 - وزارت دفاع فدراسیون روسیه از انجام حملات به تأسیسات لجستیکی در اوکراین اطلاع داد.
حملات روسیه به مراکز لجستیکی اوکراین

بر اساس گزارش ایلنا به نقل از ریانووستی، وزارت دفاع روسیه امروز -جمعه- اعلام کرد که شب گذشته نیروهای نظامی روسیه به عملیات در تاسیسات نظامی و مراکز تأمین لجستیکی ادامه دادند و همچنین کشتی‌هایی که توسط نیروهای اوکراینی مورد استفاده قرار می‌گرفتند را مورد هدف قرار دادند.

این وزارتخانه افشا کرد: «در بوریسپیل در منطقه کی‎‌یف، انبار موتورهای موشک کروز دوربرد فلامینگو و در بندر رنی واقع در منطقه اودسا سه انبار که شامل تجهیزات نظامی بود و تأسیسات بنیادی برای بارگیری کشتی‌ها، همچنین در شهر اودسا و شهرک نروبایسکویه دو مرکز لجستیکی برای محموله‌های نظامی و دو منظوره از اروپا، زیر آتش قرار گرفتند».

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که در طول شب گذشته، ۵۹۲ پهپاد اوکراینی در نواحی مختلف روسیه از جمله منطقه مسکو، کراسنودار، جمهوری تاتارستان، جمهوری کریمه و همچنین بر فراز دریای سیاه شناسایی و منهدم شدند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.