حذف فوتبالیست جعلکننده تست کرونا از ترکیب تیم ملی!
به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین؛ بریل امبولو، مهاجم با تجربه تیم ملی سوئیس، به علت دخالت در رسوایی مربوط به دریافت گواهیهای جعلی آزمایش پیسیآر کرونا، از لیست تیم ملی این کشور برای رقابتهای لیگ ملتها حذف گردید.
به تازگی، شوک بزرگی در اردوگاه سوئیس بوجود آمده است. پس از حذف گرانیت ژاکا، کاپیتان اول تیم به خاطر ماجرای مدارک واکسیناسیون جعلی، اکنون نام بریل امبولو نیز در فهرست خطخوردگان این تیم قرار گرفته است، که این موضوع به ایجاد جنجالی در دنیای فوتبال این کشور میانجامد.
طبق کیفرخواستی که در سوئیس منتشر شده، بریل امبولو که ۹۲ بازی ملی را برای تیم سوئیس انجام داده، متهم به دریافت دو گواهی جعلی پیسیآر منفی برای سفرهای خارج از کشور در فوریه ۲۰۲۱ است. این مدارک غیرمجاز توسط کارمندی از یک آزمایشگاه که با یکی از اعضای سابق باند معروف هلز آنجلز در ارتباط بوده، صادر شده و سپس از طریق پیامرسان واتساپ به امبولو ارسال گردیده است.
پرونده این تخلفات برای بار اول در سال ۲۰۲۴ افشا شده بود، اما مهاجم سابق موناکو و رن اخیراً در گفتوگو با روزنامه سنت گالن تاگبلات با پذیرش اشتباهات خود، به این موضوع اعتراف کرد: «متوجه شدم که رفتارم نادرست بوده و به طور کامل مسئولیت آن را میپذیرم.»
پس از فاش شدن این تخلفات غیرقانونی توسط امبولو و ژاکا، کادر فنی تیم ملی سوئیس با اتخاذ تصمیمی انضباطی، این دو بازیکن با تجربه و ستاره را از شرکت در مسابقات آتی کنار گذاشت تا نشان دهند که در قبال مسائل غیرورزشی، به ویژه در زمانی که پای جعل و نادیده گرفتن قوانین درمیان باشد، هیچگونه مسامحهای نخواهند داشت.
251251