کد خبر 710454
۱۴۰۵/۰۷/۰۴ ۱۲:۱۳

انگیزه ما بالا بود؛ طلسم ایتالیا را درهم شکستیم

ساعت 24 - مارک فان‌بومل پس از کسب پیروزی ۲ بر صفر بلژیک بر ایتالیا، با ابراز خرسندی از نمایش تیمش در اولین بازی‌اش به‌عنوان سرمربی شیاطین سرخ، به تحسین عملکرد بازیکنان پرداخت.
انگیزه ما زیاد بود؛ طلسم ایتالیا را شکستیم

مارک فان‌بومل از آغاز فعالیتش در سمت سرمربیگری تیم ملی بلژیک به شدت خرسند است؛ این تیم با پیروزی ۲ بر صفر برابر ایتالیا، پس از ۵۴ سال در یک مسابقه رسمی موفق به شکست این تیم شد و به صدر جدول گروه خود در لیگ ملت‌های اروپا راه پیدا کرد.

در این مسابقه، تمام نگاه‌ها به بازگشت روبرتو مانچینی به نیمکت تیم ملی ایتالیا معطوف بود، در حالی که این دیدار برای فان‌بومل، نخستین تجربه‌اش به عنوان سرمربی بلژیک به شمار می‌رفت. این مربی هلندی که به مدت دو سال از عرصه مربیگری دور بود، فعالیتش را با پیروزی ۲ بر صفر در ورزشگاه المپیکو آغاز کرد؛ در این بازی، میکا گودتس و دودی لوکباکیو، گل‌های بلژیک را ثبت کردند.

فان‌بومل در کنفرانس خبری پس از مسابقه ابراز کرد: «من ۱۰۰ درصد خوشحال و رضایتمندم، با اینکه همیشه فضای بیشتری برای بهبود وجود دارد. از روز دوشنبه با اشتیاق، انگیزه و تمرکز همیشگی‌مان کار را آغاز کردیم و امروز نیز همان ویژگی‌ها را در زمین بازی مشاهده کردیم. ما به مدت سه روز روی سیستم ۳-۳-۴ تمرین کردیم. عملکرد‌مان فوق‌العاده نبود، اما در نیمه اول توانستیم بازی را به خوبی مدیریت کنیم. ایتالیا در نیمه دوم بیشتر بر روی ما فشار آورد و سنه لامنس یک مهار عالی انجام داد. با تغییرات، بار دیگر کنترل بازی در دست ما قرار گرفت و گل زیبای لوکباکیو کار را تمام کرد؛ درست به مانند آنچه که او در سن‌سیرو برابر میلان انجام داده بود.»

از زمان پیروزی ۲ بر ۱ ایتالیا در برابر بلژیک در پلی‌آف جام ملت‌های اروپا در مه ۱۹۷۲، این تیم در مسابقات رسمی هیچ شکست دیگری از بلژیک نداشت و در این مدت موفق به کسب پنج پیروزی و دو تساوی شده بود.

گودتس نیز با وجود تابستان پرفراز و نشیبی که به انتقالش به پاری‌سن‌ژرمن منجر شد، هنوز به شرایط فیزیکی ایده‌آل نرسیده بود.

فان‌بومل درباره عملکرد او گفت: «ما تنها ۱۱ بازیکن اصلی نداریم و هر یک از بازیکنان می‌توانند موجب تغییر در جریان بازی شوند. برخی از بازیکنان توانایی انجام ۹۰ دقیقه بازی را نداشتند. گودتس عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت. به او گفتم همیشه تلاش کند به سمت بازیکنان حریف برود و کاری کند. حفظ این سطح از تمرکز به مدت ۹۰ دقیقه دشوار است، به ویژه در سطح ملی، اما امیدواریم بتوانیم این رویه را ادامه دهیم.»

وقتی از فان‌بومل در مورد انتخاب‌های مانچینی برای خط میانی سه نفره ایتالیا سوال پرسیدند، او با پاسخی دیپلماتیک گفت: «این نادرست است که درباره انتخاب‌های مانچینی نظر بدهم. من از هافبک‌های خود راضی هستم و برای پاسخ به این سوال باید از مانچینی بپرسید.»

لئاندرو تروسار به دلیل مصدومیت از ناحیه پاشنه پا نتوانست در سفر به ایتالیا تیم بلژیک را همراهی کند و فان‌بومل تأیید کرد که او در مسابقه آتی تیمش مقابل فرانسه در روز دوشنبه نیز غایب خواهد بود. سرمربی بلژیک در مورد احتمال تغییرات در ترکیب تیمش ابراز کرد: «ما چند تغییرات در ترکیب خواهیم داشت، از جمله بازیکنانی که امروز بر روی سکوها نشسته بودند.»

کوین دی‌بروینه، هافبک تیم ناپولی، هنوز به شرایط ایده‌آل نرسیده است، اما در این مسابقه نسبت به عملکردش در جام جهانی به وضوح پیشرفت قابل توجهی را نشان داد. فان‌بومل با لبخند گفت: «همه چیز به خود او بستگی دارد؛ من نمی‌توانم به صورت فردی یک بازیکن را بهتر کنم. وقتی بازیکنی با استعداد دی‌بروینه در اختیار دارید، کارها آسان‌تر می‌شود. او یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان تاریخ فوتبال بلژیک به شمار می‌رود.»

بیشتر بخوانید: شکست می‌خورید ممکن است «هـو» هم بشوید!

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.