کد خبر 710643
۱۴۰۵/۰۷/۰۴ ۱۵:۰۴

نجات جان افرادی که در تونل گرفتار شده بودند/ سه نفر جان خود را از دست دادند

ساعت 24 - فرمانده نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد خبر از نجات دو تن از پنج نفر محبوس در تونل توسط یک مامور شجاع و مسئول در شهرستان چرام داد.
نجات جان افراد گرفتار در تونل/ سه نفر جان باختند

به نقل از ایلنا از پلیس، سردار "سهام صالحی" در تشریح این حادثه گفت: پس از دریافت گزارشی مبنی بر درگیری با بی‌هوشی و حبس 5 نفر در تونلی واقع در شهرستان چرام و روستای تنگ آرند، بلافاصله نیروهای انتظامی چرام به محل اعزام شدند.

او افزود: زمانی که ماموران به محل حادثه رسیدند، متوجه شدند که 5 نفر به دلیل انباشت گازهای سمی و کمبود اکسیژن در فضای بسته تونل دچار خفگی شده و قادر به خروج از آنجا نیستند؛ در این وضعیت هر لحظه امکان بروز یک فاجعه انسانی وجود داشت.

صالحی تاکید کرد: در این شرایط، یکی از ماموران شجاع و وظیفه‌شناس انتظامی بدون هیچ تعخیری و با وجود خطر جدی ناشی از استنشاق گازهای سمی و خطر ریزش، به داخل تونل رفت و موفق شد 5 نفر بی‌هوش و در حال جان‌باختن را به بیرون منتقل کند.

او خاطرنشان کرد: با همت ماموران پلیس و نیروهای اورژانس، تلاش برای نجات جان این افراد آغاز شد که متاسفانه وضعیت 2 نفر بهبود یافته و 3 نفر دیگر در حین انتقال جان خود را از دست دادند.

فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه ماموران انتظامی همواره در راستای حفاظت از جان و امنیت افراد جامعه آماده‌اند تا از جان خود نیز بگذرند، از شهروندان درخواست کرد: با رعایت هشدارهای انتظامی و توجه به خودمراقبتی، هر گونه موارد مشکوک را با استفاده از شماره 110 به پلیس گزارش کنند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.