کد خبر 711201
۱۴۰۵/۰۷/۰۵ ۰۸:۱۷

تعویق خدمت سربازی بیرانوند

ساعت 24 - خدمت سربازی علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی و باشگاه تراکتور به تأخیر افتاده و او مجاز به ادامه بازی با این تیم خواهد بود.
خدمت سربازی بیرانوند به تعویق افتاد
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم طایفه - در جریان روزهای اخیر، موضوع خدمت سربازی علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تخصصی تیم ملی و باشگاه تراکتور، به بحث داغی در محافل مختلف تبدیل شده است.


با وجود اعلام سازمان نظام وظیفه مبنی بر مشمولیت بیرانوند از تاریخ اول مهرماه، مدیرعامل باشگاه تراکتور دیروز خاطرنشان کرد که این دروازه‌بان مجوز بازی تا یک ماه دیگر را دارد. بر اساس اطلاعات دریافتی، به نظر می‌رسد مجوز فعالیت ورزشی او تا تاریخ ۱۹ مهرماه تمدید شده و در این بازه زمانی، هنوز می‌تواند به عنوان دروازه‌بان تراکتور در میدان حاضر شود.



تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که با پیشرفت مراحل اداری، اعزام این بازیکن با تأخیر مواجه خواهد شد و به احتمال زیاد، تاریخ اعزام او تا «اول آذرماه» یا حتی «اول دی‌ماه» به تعویق می‌افتد. این زمان به بیرانوند اجازه می‌دهد بدون هیچ نگرانی و به صورت قانونی، تا پایان نیم‌فصل لیگ برتر در دروازه تراکتور به بازی ادامه دهد.

با در نظر گرفتن اینکه مسابقات جام ملت‌های آسیا از تاریخ ۱۷ دی‌ماه آغاز خواهد شد، به نظر می‌رسد بیرانوند قادر خواهد بود که در این رقابت‌ها به همراه تیم ملی حضور داشته باشد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.