کد خبر 711437
۱۴۰۵/۰۷/۰۵ ۱۱:۴۰

مدافع لیگ برتری پس از پایان دوران بازیگری در ۳۷ سالگی: مجیدی، منصوریان و شفر برای جذب من به استقلال علاقه‌مند بودند

ساعت 24 - وحید محمدزاده، مدافع پیشین تیم‌های ذوب‌آهن و آلومینیوم، در سن ۳۷ سالگی با دنیای فوتبال وداع کرد و از سه بار تماس استقلال برای پیوستن به این تیم تحت هدایت علیرضا منصوریان، وینفرد شفر و فرهاد مجیدی سخن گفت.
مدافع لیگ برتری پس از خداحافظی در ۳۷ سالگی: مجیدی، منصوریان و شفر من را برای استقلال می‌خواستند

وحید محمدزاده در مورد خداحافظی‌اش از فوتبال در سن ۳۷ سالگی گفت: اکنون وقت آن رسیده بود که از دنیای فوتبال خداحافظی کنم. نساجی آخرین تیمی بود که پیراهن آن را بر تن کردم. متأسفانه در آن فصل به دسته پایین‌تر سقوط کردیم و این مسأله بر روحیه‌ام تأثیر منفی گذاشت. تیم ما از بازیکنان باکیفیت تشکیل شده بود و به‌هیچ‌وجه شایسته سقوط نبودیم، اما خوشحالم که نساجی مجدداً به لیگ برتر بازگشت.

او در خصوص پیشنهادهایش تأکید کرد: سال گذشته، از لیگ برتر پیشنهاداتی دریافت کردم، اما به دلایل شخصی آن‌ها را رد کردم. بعد از مدتی با یک تیم به توافق رسیدم تا قرارداد امضا کنم، اما ناگهان جنگ آغاز شد. در این فصل نیز وضعیت تیم‌ها با تغییراتی مواجه شد و اکثریت آن‌ها به جوانگرایی روی آوردند. من قراردادی با تیمی از لیگ دسته اول منعقد کردم، اما به زودی متوجه شدم که شرایط بازی در این سطح را ندارم. پس از ۱۲ سال حضور در لیگ برتر، بازی در لیگ یک برایم ممکن نبود و بنابراین به خداحافظی اقدام کردم.

مدافع سابق ذوب‌آهن و آلومینیوم در مورد بزرگ‌ترین آرزوهای فوتبالی‌اش گفت: نمی‌توانم از واژه حسرت استفاده کنم. اگرچه فوتبال برخی چیزها را به من نداد، اما در عوض مسئله‌های زیادی به من آموخت که بابت آن‌ها از خدا سپاسگزارم. در طول دوران فوتبالم هرگز پیشنهادی از پرسپولیس دریافت نکردم، در حالی که از استقلال در سه دوره مختلف پیشنهاداتی دریافت کرده بودم، وقتی که هدایت تیم بر عهده علیرضا منصوریان، وینفرد شفر و فرهاد مجیدی بود. به دلایل مختلف قسمت نشد که به استقلال ملحق شوم. من همواره خدا را شکر می‌کنم که توانستم در شرایط مناسبی فوتبال بازی کنم و بر این باورم که عملکردم در مسابقات رضایت‌بخش بوده است.

محمدزاده در خصوص تجربه ملی‌اش گفت: در سال اولی که در لیگ برتر به میدان رفتم، به تیم ملی دعوت شدم. با این حال، بدشانسی با من یار شد و ویزای حضور من برای اردوی اتریش صادر نشد. در برخی از مقاطع حرفه‌ام ناامید شدم، اما به هر حال فوتبال این‌گونه است و خدا را شکر می‌کنم که توانستم در سطح عالی فوتبال ایران بازی کنم و عملکرد خوبی از خود نشان دهم.

او در مورد برنامه‌های خود برای دوران بعد از فوتبال افزود: حتماً دلم برای فوتبال تنگ خواهد شد، اما به هر حال فوتبال نیز مانند زندگی فراز و نشیب دارد. اگر شرایط مساعد باشد، سعی می‌کنم دوره‌های مربیگری را سپری کنم و یک فصل جدید را در دنیای فوتبال آغاز کنم. از همه مربیانی که در این سال‌ها برای من زحمات زیادی کشیدند و همچنین رسانه‌ها و خبرنگارانی که به من لطف داشتند، سپاسگزارم.

بیشتر بخوانید:  اتفاقات محرمانه بازی ملوان - استقلال را فقط به یک شرط افشا می‌کنم!

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.