کد خبر 711650
۱۴۰۵/۰۷/۰۵ ۱۴:۲۴

ترافیک نسبتاً سنگین در چالوس و هراز

ساعت 24 - مدیر مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا اعلام کرد که در محورهای چالوس، هراز و آزادراه قزوین ـ کرج ـ تهران ترافیک نسبتاً سنگین برقرار است.
ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و هراز

براساس گزارش ایلنا از پلیس راهور، سرهنگ ناصر قلی‌نیا در خصوص وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور به جدیدترین اطلاعات اشاره کرده و گفت: در محور چالوس و در مسیر جنوب به شمال، در محدوده پل زنگوله تا سیاه‌بیشه و همچنین در نواحی ولی‌آباد و هزارچم، ترافیک نیمه‌سنگینی مشاهده می‌شود.

وی ادامه داد: در محور هراز نیز در هر دو سمت رفت و برگشت، در ناحیه سه‌راهی چلاو، ترافیک نیمه‌سنگین به چشم می‌خورد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا افزود: در آزادراه قزوین ـ کرج ـ تهران نیز در فاصله بین پل فردیس تا پل کلاک ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است.

سرهنگ قلی‌نیا در مورد محورهای مسدود نیز بیان کرد: در حال حاضر آزادراه کاشان ـ قم به دلیل وضعیت خاصی مسدود است و رانندگان می‌توانند برای ادامه مسیر از محورهای جایگزین مانند محور قدیم قم ـ کاشان و محور دلیجان ـ میمه ـ کاشان بهره‌برداری کنند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.