کد خبر 711708
۱۴۰۵/۰۷/۰۵ ۱۵:۱۶

برکناری وزیر دفاع قزاقستان به‌دنبال وقوع حادثه‌ای در تمرینات نظامی

ساعت 24 - رئیس‌جمهور قزاقستان، وزیر دفاع را به‌دلیل جان‌باختن ۱۴ نظامی در جریان تمرینات دریایی خزر، از سمتش عزل کرد.
برکناری وزیر دفاع قزاقستان در پی حادثه در رزمایش دریایی

طبق گزارش ایلنا به نقل از آناتولی، «قاسم‌جومارت توکایف»، رئیس‌جمهور قزاقستان، امروز -یکشنبه- و بعد از وقوع حادثه‌ای که منجر به فوت ۱۴ نظامی در حین یک رزمایش دریایی در دریای خزر شد، «دائورن کوسانوف»، وزیر دفاع این کشور را از مقام خود عزل کرد.

به نقل از منابع آناتولی، در تاریخ ۲۴ سپتامبر، ۱۷ نظامی در حین برگزاری رزمایش دریایی در منطقه «مانگیستائو» واقع در سواحل دریای خزر به داخل آب‌ها سقوط کردند.

از این میان، ۱۴ نفر جان خود را از دست دادند و ۳ نفر نیز موفق به نجات یافتن شدند. پس از این واقعه، یک پرونده کیفری تشکیل گردید و پنج نفر از کارکنان وزارت دفاع، از جمله رئیس ستاد و معاون اول فرمانده کل نیروی دریایی، دستگیر شدند.

آناتولی گزارش داد که توکایف در تاریخ ۲۶ سپتامبر اقدام به صدور دستوری برای تشکیل کمیسیونی به منظور بررسی دقیق وضعیت وزارت دفاع بعد از این اتفاق کرد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.