کد خبر 711872
۱۴۰۵/۰۷/۰۵ ۱۷:۴۲

پیش‌نویس تغییرات در زمینه تجارت آماده شده است

ساعت 24 - معاون وزیر اقتصاد اعلام کرد: گروه اقتصادی دولت به منظور رویارویی با محدودیت‌های موجود در عرصه تجارت بین‌المللی، تصمیم به انجام اصلاحات در قوانین و کاهش مقررات به منظور آسان‌سازی فرآیندهای تجاری گرفته است.
پیش‌نویس اصلاحات تجاری آماده شد

به نقل از خبرگزاری مهر، مرتضی زمانیان، معاون سیاستگذاری اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی، اعلام کرد: در شرایط کنونی که تلاش‌هایی برای وضع محدودیت در مسیرهای تجاری کشور از طریق محاصره دریایی و اخیراً محاصره هوایی پیگیری می‌شود، تیم اقتصادی دولت، جدا از اقداماتی که در حوزه‌های امنیتی، نظامی و سیاسی در حال انجام است، به‌طور همزمان برنامه‌هایی را برای بازنگری در قوانین و مقررات و نیز انجام اصلاحات فراگیر به منظور آسان‌تر کردن شرایط تجاری بنگاه‌ها در نظر دارد.

تهیه پیش‌نویس تسهیل تجارت

وی ادامه داد: در این راستا، به‌ویژه بنگاه‌هایی که نسبت به تجارت با خارج از کشور فعالیت دارند، در کانون توجه قرار گرفته‌اند و وزارتخانه‌ها و نهادهای دولتی مرتبط مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی، همایش‌ها و نشست‌های متعددی را ترتیب داده‌اند.

زمانیان در یک مصاحبه تلویزیونی تصریح کرد: بر اساس این طرح‌ریزی‌ها، پیش‌نویس طرح‌هایی نیز تهیه شده که در حال حاضر در مسیر تصویب قرار دارد و پس از تأیید این طرح‌ها، فعالان اقتصادی شاهد روندی قابل توجه از مقررات‌زدایی به منظور تسهیل تجارت و فعالیت‌های اقتصادی خواهند بود.

ایران مطلقاً تحریم‌پذیر نیست

وی همچنین اظهار داشت: با توجه به وسعت مرزهای کشور، ایران مطلقاً قابل تحریم نیست؛ به این معنا که نمی‌توان ورود و خروج کالاها را به طور کامل و با شدت مدنظر، کاهش داد.

معاون سیاستگذاری اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: البته ایجاد این‌گونه محدودیت‌ها می‌تواند عواقبی به همراه داشته باشد و به‌طور قطع بر هزینه‌های تمام‌شده واردات و صادرات کالاها تأثیرگذار خواهد بود، اما این‌طور نیست که بتوانند به اهداف خود دست یابند.

زمانیان در پایان گفت: فرآیند تصویب این مقررات همچنان در حال پیشرفت است و با تکمیل آن، فعالان اقتصادی نتایج این اصلاحات و روند مقررات‌زدایی را در فعالیت‌های تجاری و اقتصادی خود مشاهده خواهند کرد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.