کد خبر 712052
۱۴۰۵/۰۷/۰۵ ۲۲:۳۶

نواب: شهدای منا در ضیافت الهی به درجات رفیع شهادت نائل شدند

ساعت 24 - ری- نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت اعلام کرد: شهدای منا در ضیافت الهی به مقام رفیع شهادت دست یافتند و این واقعه، ارتباطی عمیق میان عمل عبادی و شهادت را به تصویر کشید.
نواب: شهدای منا در میهمانی الهی به مقام شهادت رسیدند

به نقل از خبرنگار مهر، سید عبدالفتاح نواب در مراسم بزرگداشت شهدای منا که در حرم حضرت عبدالعظیم(ع) برگزار شد، گفت: تجربه شهادت در میهمانی الهی و در کنار خانه خدا چیزی بیشتر از یک حادثه عادی است.

وی ادامه داد: حضور در منا نشان‌دهنده پیوند عمیق میان عبادت و شهادت است و این بزرگواران، درهای رحمت الهی را به سمت خود گشودند.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت با تاکید بر مقام عالی مرحوم حاج‌آقا حسینی از شهدای منا، عنوان داشت: ایثار و خدمت به دیگران از ویژگی‌های برجسته این شهدا به شمار می‌آید.

نواب همچنین تصریح کرد: خداوند به خاطر این ایثار و خدماتی که این عزیزان به دیگران کردند، آن‌ها را به مقام بلند شهادت و پذیرایی در نزد پیامبر اکرم(ص) ارج نهاد.

وی در ادامه به وجود حجاج ایرانی در سرزمین‌های مقدس اشاره کرد و افزود: ایرانیان به واسطه عزت و احترامی که دارند، در میان مسلمانان دیگر کشورها شناخته شده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت خاطرنشان کرد: این موقعیت نتیجه پایبندی به آموزه‌های دین و رعایت آداب عبادی است و باعث شده ایرانیان در سرزمین وحی به عنوان مؤمنانی باعزت شناخته شوند.

نواب همچنین با اشاره به مفهوم بلا و آزمایش الهی، بیان داشت: بسیاری از دشواری‌هایی که بر مؤمنان پیش می‌آید، آزمونی برای دست‌یابی به مقام خلوص و کمال است.

وی افزود: همان‌طور که آتش فلز را ذوب کرده و به آینه‌ای درخشان تبدیل می‌سازد، چالش‌ها نیز می‌توانند انسان را به کمال و تجلی جمال الهی برسانند.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت در پایان با احترام به خانواده‌های شهدای منا، برای تمامی شهدا از درگاه خداوند رحمت و مغفرت طلب نمود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.