کد خبر 712979
۱۴۰۵/۰۷/۰۶ ۲۱:۴۱

پروازهای ایرلاین عراق به سمت ایران دوباره آغاز گردید

ساعت 24 - یک منبع مطلع از کشور عراق اعلام کرد که پروازهای شرکت هواپیمایی عراق از فرودگاه نجف به مقصد فرودگاه‌های ایران دوباره عملیاتی شده است.
پروازهای ایرلاین عراق به ایران از سر گرفته شد

به نقل از ایلنا، این منبع در گفتگو با پایگاه خبری «السومریه نیوز» اظهار داشت: «شرکت هواپیمایی عراق اقدام به از سرگیری پروازهای خود به سمت فرودگاه‌های ایران و بالعکس از فرودگاه نجف نموده است.»

وی در ادامه تصریح کرد: «ممنوعیت ورود هواپیماهای متعلق به شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به فرودگاه‌های عراق، از جمله فرودگاه نجف، همچنان باقی مانده است» و در حال حاضر هیچگونه دستوری در این رابطه صادر نشده است.

در همین راستا، منبع دیگری بیان کرد: با تلاش‌های مستقیم علی الزیدی، نخست‌وزیر عراق، شرکت هواپیمایی عراق توانسته است پروازهای خود بین نجف و فرودگاه‌های ایران را از سر گیرد.

 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.