کد خبر 713001
۱۴۰۵/۰۷/۰۶ ۲۲:۰۷

حسین عبدی به مهدی تاج پاسخ داد/ فدراسیون حمایتی نکرد؟ ۴۷ روز بدون اردو و بازیکن بودیم!

ساعت 24 - سرمربی کناره‌گیری کرده تیم ملی امید ادعاهای مطرح شده درباره حمایت‌ها و برنامه‌ریزی‌های مناسب برای توانمندسازی تیم در مسابقات آسیایی را نادرست دانست.
حسین عبدی جواب مهدی تاج را داد/ حمایت فدراسیون؟ ۴۷ روز نه اردو داشتیم نه بازیکن!

حسین عبدی در رابطه با حمایت‌هایی که از تیم ملی امید به عمل آمده، اظهار داشت: در ماه‌های خرداد و تیر، ما دو اردوی بسیار خوب برگزار کردیم و در این مدت نیز سه بازی را انجام دادیم. با این حال، تأکید آقای تاج که اعلام می‌کنند تمام امکانات را در اختیار گذاشته‌اند، نادرست است. از ابتدای مردادماه تا ۱۷ شهریور، یعنی ۴۷ روز، ما هیچ اردویی نداشتیم، نه اردو و نه بازیکن! آن تنها اردویی که برگزار شد، تنها با حضور دو نفر همراه بود که خود این موضوع هم مورد تمسخر قرار گرفت.

سرمربی تیم امید ایران، که در بازی‌های آسیایی با شکست تلخی برابر کره شمالی از این مسابقات کنار رفت، افزود: در این مدت، تنها به برگزاری جلسات می‌پرداختیم! باور کنید از ساعت ۸ صبح، یا در جلسات متعدد با فدراسیون و سازمان لیگ مشغول بودم یا جلسات فنی با مربیان را برگزار می‌کردیم تا راهکارهای ممکن را بررسی کنیم!

عبدی در پاسخ به این سؤال که گفته شده این تیم نخستین تیمی بود که به خاطر آن لیگ تعطیل شده، تصریح کرد: کدام تعطیلی؟ لطفاً روشنی بخشی کنید تا ما هم مطلع شویم! آقایان روشنک و بهاروند می‌توانند تأیید کنند که من چندین بار درخواست برگزاری تمرینات را مطرح کردم، اما در ابتدا گفته شد دو روز قبل از بازی است، سپس هفته بعد گفتند که لیگ شروع می‌شود و بعد نیز تیم‌ها از ضرورت هماهنگی با بازیکنانشان سخن گفتند.

شاید ندیده باشید: قلعه‌نویی و دوستان منتظر تسخیر قله‌های جدید؛ خدا را شکر که دوباره وطن‌فروشی نکردیم!

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.