کد خبر 713375
۱۴۰۵/۰۷/۰۷ ۱۴:۱۲

ماجرای هواپیمای ایرانی توقیف شده در استانبول چه بود؟

ساعت 24 - یک فروند هواپیمای بویینگ وابسته به یکی از ایرلاین‌های ایرانی که در روز گذشته برنامه‌ریزی کرده بود تا استانبول را به سمت ایران ترک کند، در این شهر به حالت توقیف درآمد و نتوانست به پرواز خود ادامه دهد. این ایرلاین همچنین اعلام کرد که دلیل توقیف این هواپیما مسائل اداری در ترکیه است و اقدامات لازم برای بازگرداندن آن به کشور در دست انجام است.
ماجرای هواپیمای ایرانی توقیف شده در استانبول چه بود؟

بر اساس گزارش ایسنا، اخیراً خبرهای مربوط به توقیف یک مورد از هواپیماهای بویینگ متعلق به شرکت هواپیمایی کاسپین در استانبول به گوش رسیده است که به علت بدهی‌های انباشته این شرکت به یکی از ارائه‌دهندگان خدمات هوانوردی در ترکیه صورت گرفته است.

پیگیری‌های ایسنا از وضعیت شرکت هواپیمایی کاسپین نشان می‌دهد که این توقیف به دلیل بروز یک مسئله اداری در ترکیه ایجاد شده و به‌صورت موقت، فعالیت عملیاتی یکی از هواپیماهای بویینگ این شرکت را با محدودیت روبرو کرده است.

این شرکت همچنین در بیانیه‌ای مربوط به جزئیات این موضوع بیان کرد که به‌سرعت پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم را آغاز کرده و اقدامات حقوقی و اداری مورد نیاز را با همکاری واحدهای مرتبط به انجام رسانده است. مذاکرات پیوسته با مراجع ذی‌ربط و طرف‌های مرتبط در ترکیه به منظور تسریع در فرآیند رفع این محدودیت و بازگرداندن هواپیما به چرخه عملیاتی همچنان در حال پیگیری است.

در اطلاعیه این شرکت آمده است که هواپیمایی کاسپین با استفاده از تمامی توانمندی‌های کارشناسی و اجرایی خود، این مشکل را به‌صورت مستمر و از طریق مسیرهای قانونی و تخصصی پیگیری می‌کند و هدف اصلی شرکت، تسریع در رفع محدودیت موجود، بازگرداندن هواپیمای مذکور به ناوگان عملیاتی و حفظ برنامه پروازی با رعایت الزامات ایمنی و قوانین هوانوردی است. در همین حال، اقدامات لازم برای مدیریت شرایط عملیاتی و ارائه خدمات مناسب به مسافران در حال انجام بوده و برنامه‌ریزی‌هایی برای ادامه عملیات پروازی و کاهش اثرات ناشی از این وضعیت در حال اجراست.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.