کد خبر 713926
۱۴۰۵/۰۷/۰۸ ۰۰:۴۶

احضار سه نفر از اعضای پرسپولیس!

ساعت 24 - علی اینانلو، علی بازگشا و علیرضا اشرف، سه تن از اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس به کمیته انضباطی فراخوانده شدند.
سه عضو پرسپولیس احضار شدند!

به نقل از "ورزش سه"، چند روز پیش و پس از انتشار اظهارات جنجالی و غیرمنتظره علی تاجرنیا، مدیرعامل باشگاه استقلال، تنش‌های زیادی در فوتبال ایران به وجود آمد. تاجرنیا در مصاحبه‌ای اعلام کرد که فدراسیون فوتبال به استقلال وعده داده است که جام قهرمانی فصل گذشته را به این باشگاه اهدا خواهد کرد و به زودی این اتفاق عملی خواهد شد. این اظهارات به واکنش‌های متفاوتی در میان چهره‌های برجسته فوتبال کشور منجر شد و تقریباً تمامی ارکان تیم‌های مطرح، نسبت به آن موضع گرفتند و نظری ابراز کردند.

از طرف دیگر، باشگاه پرسپولیس به شدت در برابر این موضوع ایستادگی کرده و مخالفت خود را با شایعه اعطای جام به استقلال به وضوح بیان کرد. علی اینانلو، رئیس کمیته رسانه و عضو هیئت مدیره پرسپولیس، در ابتدا با انتشار یک استوری به این مسئله واکنش نشان داد. در ادامه، ارکان باشگاه استقلال نیز به این مسئله با جدیت پاسخ دادند و ماجرا به شکلی جدید ادامه یافت. علی بازگشا، مدیر روابط عمومی و سخنگوی پرسپولیس نیز مطالبی در این زمینه منتشر کرد و علیرضا اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس، نیز به این قضیه کشیده شد.

در همین حال، عده‌ای از اعضای باشگاه استقلال از جمله پژمان ماندگاری، سروش هاشمی و مهدی واعظی نیز در صفحات اجتماعی خود به این بحث واکنش نشان دادند و در ظرف ۲۴ ساعت گذشته، مبادله‌ای از توضیحات میان دو طرف به وقوع پیوست. اما اکنون خبرهایی به گوش می‌رسد که نشان می‌دهد علی اینانلو، علی بازگشا و علیرضا اشرف به کمیته انضباطی دعوت شده‌اند. هنوز مشخص نیست آیا این نهاد، افراد مرتبط با باشگاه استقلال را نیز به فراخوانده است یا خیر، اما احتمالاً به زودی اخبار جدیدی در این باره منتشر خواهد شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.