کد خبر 714818
۱۴۰۵/۰۷/۰۸ ۲۱:۴۵

بن‌سلمان: به‌تمامی تهدیدات به‌صورت قاطع واکنش نشان خواهیم داد؛ انصارالله مسیر آشوب را برگزیده است

ساعت 24 - ولیعهد عربستان با تأکید بر این نکته که ریاض هرگز از پاسخ مؤثر به هر نوع تهدید یا تجاوزی علیه امنیت خود دریغ نخواهد کرد، ادعا کرد گروه انصارالله یمن «آشوب و ویرانی» را به‌عنوان راه خود انتخاب کرده است.
بن‌سلمان: به هر تهدیدی قاطعانه پاسخ می‌دهیم؛ انصارالله آشوب را انتخاب کرده است

بر اساس گزارش ایلنا، محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، بر این نکته تأکید کرد که ریاض در مواجهه با هر گونه تهدید یا تعرض به امنیت خود، از واکنش قاطعانه دریغ نخواهد ورزید و همزمان در تلاش برای کاهش تنش‌ها و حمایت از راهکارهای دیپلماتیک است.

بن‌سلمان ضمن سخنرانی سالانه پادشاه عربستان به نمایندگی از سلمان بن عبدالعزیز، در افتتاح سومین سال از نهمین دوره مجلس شورای این کشور، بر تداوم حمایت ریاض از دولت یمن در راستای ائتلاف موسوم به «حمایت از مشروعیت» تأکید نمود.

او اعلام کرد: «انصارالله مسیر خود را بر مبنای ایجاد آشوب، ویرانی و تهدید مردم یمن و دیگر کشورهای منطقه انتخاب کرده است.» همچنین به حملات موشکی و پهپادی این جنبش علیه عربستان در هفته‌های اخیر اشاره کرد.

ولیعهد سعودی با اشاره به قدرت نظامی کشورش اظهار داشت که عربستان از ظرفیت‌های لازم برای مقابله و بازدارندگی در برابر هر نوع تهدید، بدون توجه به منشأ آن، برخوردار است و امنیت کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس را «یکپارچه و جدانشدنی» توصیف کرد.

بن‌سلمان به بیان جزئیاتی از تشکیل «پیمان دفاعی مکه» میان عربستان، ترکیه و پاکستان و همچنین ایجاد «ائتلاف دفاعی دریایی چندملیتی» به عنوان بخشی از تلاش‌های ریاض برای تقویت ثبات منطقه و تأمین امنیت مسیرهای دریایی پرداخت.

در بخش دیگری از سخنانش، وی حملات رژیم صهیونیستی به فلسطینیان در غزه و نقض‌های مکرر حقوق آنان در مسجدالاقصی را محکوم کرد و بیان داشت که حمایت عربستان از حقوق ملت فلسطین تا رسیدن به حقوق مشروع آن‌ها، از جمله تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مبانی بین‌المللی، ادامه خواهد یافت.

ولیعهد عربستان همچنین بر حمایت ریاض از وحدت و ثبات سودان، حفظ نهادهای قانونی این کشور و کوشش برای جلوگیری از ادامه جنگ و ویرانی تأکید کرد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.