کد خبر 715093
۱۴۰۵/۰۷/۰۹ ۱۰:۱۹

بازداشت خودروی پژو به دلیل ۱۰ میلیون تومان جریمه و شکایت حقوقی در آزادراه کربلا

ساعت 24 - مقام ارشد پلیس راه استان همدان اعلام کرده است که یک دستگاه خودروی سواری پژو به خاطر تخلف در سرعت و بیش از ۱۰ میلیون تومان جریمه معوقه و همچنین وجود شکایت قضایی توقیف شده است.
توقیف خودروی پژو با ۱۰ میلیون تومان خلافی و شکایت قضایی در آزادراه کربلا

بر اساس گزارش ایلنا، سرهنگ ارسلان سرمدی، فرمانده پلیس راه استان همدان، در ارائه این خبر تصریح کرد که در ساعت ۱۸:۲۰ روز ۸ مهرماه، نیروهای مستقر در پاسگاه پلیس راه آزادراه کربلا در جریان نظارت و کنترل ترافیک در مسیر ساوه به همدان، خودروی سواری پژو را که به دلیل ارتکاب به سرعت غیرمجاز از سوی مرکز کنترل و فرماندهی پلیس راهور فراجا شناسایی شده بود، متوقف کردند.

وی افزود: پس از متوقف کردن خودرو و انجام بررسی‌های لازم، مشخص شد که این وسیله نقلیه بیش از ۱۰ میلیون تومان جریمه معوقه دارد و همچنین شامل شکایت قضایی است.

سرهنگ سرمدی ضمن اشاره به این نکته که تخلفات مربوط به سرعت غیرمجاز، به‌خصوص سرعت‌های بحرانی، از جمله عوامل اصلی ایجاد تصادفات شدید و تشدید پیامدهای حوادث رانندگی به شمار می‌روند، تأکید کرد: نیروهای پلیس راه با اجرای مداوم طرح‌های کنترلی و به کارگیری سامانه‌های هوشمند، با تخلفات خطرآفرین و رفتارهای پرریسک در رانندگی برخورد قانونی خواهند کرد.

رئیس پلیس راه استان همدان یادآور شد: رعایت سرعت مطمئن، دقت به مقررات راهنمایی و رانندگی و اجتناب از انجام تخلفات خطرناک، نقش حیاتی در حفظ جان رانندگان، سرنشینان و سایر کاربران جاده‌ها ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.