کد خبر 716337
۱۴۰۵/۰۷/۱۰ ۲۰:۴۲

عدم حضور سه ستاره ملی‌پوش در تمرینات استقلال/ سهراب بختیاری‌زاده فراخوان صادر کرد

ساعت 24 - سهراب بختیاری‌زاده از سه بازیکن ملی‌پوش تیم خود خواسته است که فردا با شرکت در تمرین استقلال، غیبت طولانی‌مدت خود را جبران کنند.
سه ستاره ملی‌پوش به تمرین استقلال نرفتند/ سهراب بختیاری‌زاده فراخوان داد

صالح حردانی، عارف آقاسی و سامان فلاح، سه ملی‌پوش باشگاه استقلال، به تازگی از روسیه به تهران بازگشته‌اند،‌ جایی که در جریان فیفادی مهرماه حضور داشتند.

با توجه به اینکه انتظار می‌رفت اردو تیم ملی ادامه یابد و بازیکنان برای سومین مسابقه دوستانه آماده شوند، این سه ملی‌پوش از شرکت در تمرینات باشگاه خود خودداری کردند. اما اکنون که اردو تیم ملی به‌طور رسمی به پایان رسیده، از حردانی، فلاح و آقاسی درخواست شده تا به تمرینات بازگردند.

سهراب بختیاری‌زاده از این سه بازیکن ملی‌پوش خواسته است از روز آینده (شنبه) به کمپ ناصر حجازی مراجعه کرده و غیبت طولانی‌مدت خود را پایان دهند.

با ورود ملی‌پوشان به تمرینات استقلال، سهراب بختیاری‌زاده برای اولین بار بعد از مدت‌ها ترکیب کاملی از نفرات را خواهد داشت و می‌تواند به آماده‌سازی شاگردانش برای ادامه بازی‌ها در لیگ برتر و دیدار حساس با تراکتور بپردازد.

بیشتر بخوانید: ویدیو| یاسر آسانی عاشق دختر هوادار استقلال/ تقلید از ستاره آبی‌ها علیه پرسپولیس جواب داد!

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.