کد خبر 716749
۱۴۰۵/۰۷/۱۱ ۱۱:۲۹

اظهارات یک نماینده کمیسیون صنایع در خصوص واردات گوشی موبایل؛ امکان واردات از چین از طریق مسیرهای ریلی وجود دارد/ مافیا در شرایط مبهم بازار به وخامت اوضاع دامن می‌زند

ساعت 24 - عضوی از مجلس دوازدهم با تأکید بر علل افزایش چندبرابری قیمت گوشی‌های موبایل در ماه‌های اخیر عنوان کرد: در برخی مواقع، مافیا با ایجاد فضای مبهم در بازار و به وجود آوردن حس قحطی، ناآرامی را به وجود می‌آورد و این امر موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود.
اظهارات عضو کمیسیون صنایع درباره واردات گوشی موبایل؛ از طریق مسیر ریلی می توان از چین واردات کرد/ مافیا در فضای غبارآلود بازار التهاب ایجاد می‌کند

بر اساس گزارشی از خبرگزاری خبرآنلاین، سیدجواد حسینی کیا، نماینده کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مصاحبه‌ای به موضوع انتشار خبری مبنی بر عدم واردات گوشی‌های موبایل به دلیل توقف پروازهای عمان واکنش نشان داد. وی گفت: ما می‌توانیم از دیگر ظرفیت‌ها برای تامین گوشی‌های موبایل استفاده کنیم؛ به‌ویژه اینکه می‌توان با بهره‌گیری از راه‌آهن، واردات از چین را محقق کرد.

به نقل از خانه ملت، این نماینده مجلس از سنقر و کلیایی افزود: بازارچه‌های مرزی و مناطق آزاد نیز از مهم‌ترین گزینه‌های مناسب برای واردات کالا به شمار می‌آیند و همچنین تبادلات تجاری به‌وسیلۀ مرزهای زمینی با کشورهای همسایه نظیر ترکیه، پاکستان، افغانستان و عراق برقرار می‌باشد.

این نماینده در دوره دوازدهم مجلس با اشاره به علت جهش چند برابری قیمت‌های گوشی موبایل در چند ماه اخیر اظهار داشت: در برخی موارد، مافیا در فضایی مبهم و پر از ابهام در بازار، به‌منظور القای احساس کمبود کالا، اقدام به ایجاد التهاب کرده و بدین ترتیب موجب افزایش قیمت‌ها می‌شوند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متاسفانه، برخی از مصاحبه‌های مسئولان نظیر روسای انجمن‌ها و اتحادیه‌ها نیز می‌توانند به تشدید ناپایداری در بازار کمک کرده و باعث ایجاد التهاب بیشتری در این حوزه شوند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.