کد خبر 717224
۱۴۰۵/۰۷/۱۱ ۱۹:۱۳

پیاتزا: حمایت فراوانی از سوی مردم ایران دریافت کردم/ رویای تازه‌ای در ذهن دارم

ساعت 24 - سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از کسب قهرمانی در بازی‌های آسیایی اظهار داشت: این موفقیت موجب شادی مردم ایران شد و این رقابت‌ها با نتایج مثبتی به پایان رسید.
پیاتزا: از مردم ایران پشتیبانی زیادی گرفتم/ رویای دیگری در سر دارم
باشگاه خبرنگاران جوان - روبرتو پیاتزا، سرمربی تیم ملی والیبال ایران، پس از کسب قهرمانی در بازی‌های آسیایی ناگویا و پیروزی تیمش مقابل ژاپن، ابراز خرسندی کرد و گفت: از صمیم قلب به شما تبریک می‌گویم؛ شما باعث شدید تا امشب تعداد زیادی از مردم ایران به خاطر مدال طلای این مسابقات خوشحال شوند.
او ادامه داد: واقعاً برای مردم ایران خوشحالم. از حمایت و پشتیبانی زیاد مردم ایران بهره‌مند شدم و می‌دانم که مسیر دستیابی به این مدال آسان نبوده است؛ ما در این مسابقات دو ست به اندونزی و دو ست به کره باختیم. اما باید به یاد داشته باشیم که این تورنمنت واقعاً چالش‌برانگیز بوده است. بازیکنان ما آماده آمدند تا برای مردم ایران کاری خاص انجام دهند. من در واقع بیشتر برای مردم ایران خوشحال هستم تا برای خودم.
پیاتزا در پاسخ به پرسشی در مورد اینکه امشب والیبال ایران نوزدهمین مدال طلای ورزش کشور را کسب کرد و در رده ششم جدول مدال‌ها قرار گرفت، ابراز کرد: خوشحالم، و این‌که توانستیم یک مدال به دست آوریم، برایم بسیار خوشایند است. من در آرزوهایم به یک مدال دیگر فکر می‌کنم که آن مدال به عقیده‌ام ممکن است از این مدال هم اهمیت بیشتری داشته باشد.
سرمربی تیم ملی والیبال در ادامه افزود: من در حال پیر شدن هستم و زمان برای من محدودتر می‌شود؛ امیدوارم به این رویای خود برسم. در ایران استعدادهای بسیار زیادی وجود دارد، اما باید اطمینان حاصل کنیم که این استعدادها در مسیر مناسبی قرار بگیرند. اگر بتوانیم این کار را به درستی انجام دهیم، امید دارم که آن رویا به واقعیت تبدیل شود.
در پاسخ به این پرسش که اگر بخواهد یک جمله برای مردم ایران بیان کند، چه می‌گوید، تصریح کرد: اگر بخواهم یک جمله بگویم، سخت است، اما آرزو می‌کنم که همه شما سلامت باشید و صلح در ایران برقرار شود. به نظر من، صلح در کشور در مقایسه با موفقیت‌های ورزشی از اهمیت بیشتری برخوردار است.
سرمربی تیم ملی والیبال همچنین خاطرنشان کرد: من نمی‌خواهم در دنیا جنگ ببینم، مهم نیست چه نژادی، چه رنگ پوستی و یا چه ملیتی داریم. ایران منابع زیادی دارد و از همین رو، اعتقاد دارم که می‌توانیم در این کشور به خوبی زندگی کنیم. در کشور شما امکانات بسیار زیادی وجود دارد و خیلی‌ها از والیبال حمایت کرده‌اند و تعداد آنها نیز زیاد است. امیدوارم از این رویداد امروز به عنوان یک دستاورد خوب برای سلامتی مردم ایران بهره‌برداری شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.