کد خبر 717586
۱۴۰۵/۰۷/۱۲ ۰۹:۲۹

دعوت از محمد نوری به کمیته اخلاق به علت جام استقلال/ حتی اگر به زندان بروم، می‌گویم ما قهرمان شدیم

ساعت 24 - به نظر می‌رسد که مسأله اعطای جام قهرمانی لیگ بیست‌وپنجم، که مسابقات آن ناتمام ماند، به تدریج به مرحله جدیدی وارد می‌شود؛ موضوعی که اکنون یک پیشکسوت استقلال را به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال کشانده است.
احضار محمد نوری به کمیته اخلاق به خاطر جام استقلال/ زندان هم بروم، می‌گویم ما قهرمان شدیم

پس از اینکه مسابقات لیگ برتر بیست‌وپنجم به تاریخ نهم اسفندماه ۱۴۰۴ به دلیل جنگ در ایران و در جریان هفته بیست‌وسوم به حالت نیمه‌تمام درآمد، در ابتدا مقرر شد که رقابت‌ها پس از به پایان رسیدن جنگ ادامه یابد. با این وجود، به دلیل تشکیل اردوهای تیم ملی و نزدیک شدن به جام جهانی ۲۰۲۶ آمریکا، در نهایت به گفته مقامات فدراسیون فوتبال، مسابقات در همان مرحله متوقف گردید و اصطلاحا فریز شد تا تیم‌ها بر اساس رده‌بندی جدول، به منظور حضور در مسابقات آسیایی معرفی شوند.

همین برهه زمانی، با توجه به صدرنشینی استقلال در جدول، مشخص گردید که این تیم به عنوان نماینده اول ایران در لیگ نخبگان آسیا انتخاب خواهد شد. این قضیه موجب ایجاد انتظاراتی در میان هواداران و پیشکسوتان استقلال شد که تصور می‌کردند جام قهرمانی لیگ نیمه‌تمام به این تیم اهدا خواهد شد. اما به رغم این انتظار، به دلیل عدم خاتمه مسابقات، همچنان بر سر این موضوع بحث و گفت‌وگو وجود دارد که هیچ قهرمانی به صورت رسمی نمی‌تواند تعیین شود.

در این مدت، گروهی از مدیران و پیشکسوتان سابق استقلال با استناد به نمونه‌های مشابه از لیگ‌های نیمه‌تمام در ادوار گذشته فوتبال ایران و سایر نقاط جهان، از مسئولان فدراسیون فوتبال خواستند تا نشان قهرمانی به استقلال اهدا شود و این تیم به عنوان قهرمان لیگ بیست‌وپنجم شناخته شود. با این حال، به نظر می‌رسد که مقامات فدراسیون فوتبال هنوز در این خصوص تصمیمی اتخاذ نکرده‌اند.

در همین دوران، چندی از پیشکسوتان استقلال که خود را نسبت به تیم مورد علاقه‌شان متعهد می‌دانند، در شبکه‌های اجتماعی به این موضوع واکنش نشان داده‌اند. یکی از این افراد محمد نوری، بازیکن سابق استقلال، بود که در هفته‌های اخیر به عنوان یکی از فعال‌ترین چهره‌های درگیر در این موضوع شناخته می‌شد.

در این رابطه بخوانید: جنجال تازه؛ تهدیدها و فشارهای جدید هواداران استقلال بر فدراسیون

نوری که مرتباً در این زمینه ابراز نظر کرده، به واسطه یکی از آخرین استوری‌هایی که به اظهارات یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال پاسخ داده بود، به کمیته اخلاق احضار شد.

محمد نوری روز شنبه ۱۱ مهر به فدراسیون فوتبال مراجعه و به کمیته اخلاق توضیحات خود را ارائه کرد. به نظر می‌رسد در این جلسه به او اطلاع داده‌اند که در صورت ادامه چنین مواضعی و انتقاد از مسئولان فدراسیون فوتبال، ممکن است با جریمه نقدی و محرومیت مواجه شود.

نوری در واکنش به این مساله خاطرنشان کرد که به دلیل علاقه‌اش به استقلال و هواداران این تیم، نمی‌تواند نسبت به خواسته‌ای که آن را حق باشگاه استقلال و هوادارانش می‌داند، سکوت کند.

در گفت‌وگویی کوتاه با خبرورزشی، محمد نوری بیان کرد: «هر اقدامی لازم باشد برای این قهرمانی که حق طبیعی استقلال در فصل گذشته است، انجام خواهم داد. به هیچ عنوان در این زمینه سکوت نخواهم کرد و آماده‌ام به هر نحو ممکن با شدیدترین تنبیهات مواجه شوم، ولی حق باید به صاحبش برسد. اگر لازم باشد برای استقلال حاضرم حتی به زندان بروم.»

لازم به ذکر است در جدیدترین واکنش فدراسیون فوتبال به موضوع اهدای جام به باشگاه استقلال، عنوان شده است که جام قهرمانی لیگ بیست‌وپنجم قرار است به شهدای میناب اهدا شود. این موضوع تا کنون به شکل مصوبه رسمی از سوی هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال نهایی نشده، اما آنچه مسلم به نظر می‌رسد این است که مسئولان فدراسیون فوتبال نظر مثبتی در مورد اهدای جام به باشگاه استقلال ندارند.

بیشتر بخوانید: استقلال زیر فشار دلار؛ هزینه‌ها افزایش می‌یابند

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.