ستارهای که با غم از دست دادن پدربزرگش برای ملیپوشان به میدان رفت
الکس اسکات، هافبک ۲۳ ساله تیم بورنموث، در حالی برای تیم ملی انگلستان به میدان رفت که در طی اردوی ملی خبر ناگوار درگذشت پدربزرگش به او اعلام شد.
اسکات در صبح روز دوشنبه به دلیل مشکل مصدومیت از اردوی ملی خارج شد. او در دیدار مقابل کرواسی علیرغم احساس درد، به مدت ۷۰ دقیقه بازی کرد، اما به خاطر مشکلی در تاندون، مجبور شد اردوی تیم ملی را ترک کند و به بورنموث بازگردد تا تحت بررسیهای پزشکی قرار گیرد. اما حالا مشخص شده است که در طول زمان حضورش در اردو، او با یک تراژدی خانوادگی نیز مواجه شده است. به گفته اسکای اسپورتس، پدربزرگ این بازیکن در زمانی که او در اردوی ملی قرار داشت، فوت کرده است.
با این حال، اسکات با وجود دریافت این خبر غمانگیز تصمیم گرفت با تیم ملی بماند و بر خلاف شرایط روحیش، در دیدار برابر کرواسی به میدان برود تا بدین طریق به پدربزرگش ادای احترام کند؛ کسی که در تمامی دوران حرفهای او یکی از بزرگترین حامیان و تأثیرگذارترین شخصیتهای زندگیاش بوده است.
هافبک پیشین بریستول سیتی همواره از پدربزرگش به عنوان یکی از کلیدیترین افراد در مسیر توسعه شغف حرفهایاش یاد کرده است.
همچنین بخوانید: ۵۵ هزار یورو برای یک پیراهن؛ یادگاری از شبی تاریخی