کد خبر 719455
۱۴۰۵/۰۷/۱۳ ۲۲:۰۷

حیدریه: لطفاً گل امروز را به نام مسی ثبت کنید!

ساعت 24 - بازیکن اسبق تیم‌های فولاد و پرسپولیس در به ثمر رساندن گل سه امتیازی تیم مس رفسنجان نقشی کلیدی داشت.
حیدریه: گل امروزمان را به اسم مسی بنویسید!

بر اساس گزارش ورزش سه، تیم مس رفسنجان در یک مسابقه حیاتی و خانگی از سری مسابقات هفته چهارم لیگ یک، در برابر آریو اسلام‌شهر قرار گرفت و در نهایت موفق شد با پیروزی زمین را ترک کند. درباره زننده گل تنها گل این تیم ابهاماتی وجود داشت و مشخص نبود چه کسی در نهایت توپ را به تور دروازه رسانده است، به همین دلیل گفتگویی با حیدریه، مدافع چپ این تیم داشتیم.

حیدریه در مورد آن صحنه اظهار داشت: وقتی کرنر را به شکلی کوتاه اجرا کردیم و حسام چوبداری به داخل محوطه اختصاصی آمد، سانتر او به پای من برخورد کرد و سپس به پای بازیکن حریف تاب خورد و به داخل دروازه رفت. واقعاً خودم چندین بار صحنه را از زوایای مختلف تماشا کردم و به وضوح مشخص نیست. در آن لحظه تمام تمرکز ما بر حفظ سه امتیاز معطوف بود و در تیم ما دوستانگی به حدیست که هیچ‌کس برایش مهم نیست. ما تمامی گل‌ها را با هم می‌زنیم و همچنین تلاش می‌کنیم که دروازه‌مان را نیز بسته نگه داریم.

او در ادامه افزود: واقعاً اهمیتی ندارد که چه کسی گل را به ثمر رسانده، مهم این است که این گل برای تیم مس به ثبت رسید و کسب سه امتیاز از این دیدار بسیار سرنوشت‌ساز بود. این پیروزی را تقدیم به هواداران و مردم عزیز رفسنجان می‌کنم. به هر حال گل را به نام مسی‌ها ثبت کنید؛ برد برای تیم مس است و دیگر چه تفاوتی دارد چه کسی گل زده است. (خنده)

مدافع سابق تیم پرسپولیس در انتها گفت: آقای پیوس از بزرگان فوتبال ایران می‌باشد و نیازی به معرفی ندارد. بسیار خرسندم که در این فصل شاگرد ایشان هستم و امیدوارم با تلاش جمعی و حمایت مسؤولان، بتوانیم مردم عزیز رفسنجان را خوشحال کنیم.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.