کد خبر 719605
۱۴۰۵/۰۷/۱۴ ۰۶:۴۱

بیان ۲ نماینده مجلس درباره طرح استیضاح وزیر اقتصاد / واکنش بازار ارز به این موضوع چگونه خواهد بود؟

ساعت 24 - دو نماینده مجلس در توضیحاتی راجع به طرح استیضاح وزیر اقتصاد، دلایل خود را برای موافقت و مخالفت با این طرح بیان کردند.
توضیحات ۲ نماینده مجلس درباره طرح استیضاح وزیر اقتصاد / بازار ارز چه واکنشی نشان می دهد؟

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد فاطمی، نماینده بابل، در گفت‌وگوی خود با این خبرگزاری پیرامون استیضاح وزیر اقتصاد در این شرایط ویژه کشور اظهار داشت: «هدف ما از این استیضاح، شنیدن نظرات آقای وزیر است. استیضاح‌کنندگان برخی ابهامات دارند و مسائلی را مطابق با وضعیت خاص کشور مطرح می‌کنند که از این منظر، ما خواستار شفاف‌سازی برای مردم هستیم. این استیضاح لزوماً به معنای برکناری وزیر نیست.»

وی افزود: «بیشتر افرادی که درخواست استیضاح را ارائه کرده‌اند، به‌دنبال برکناری صرف وزیر نیستند، بلکه هدف‌شان این است که مردم بتوانند استدلال‌های آقای وزیر را بشنوند و قضاوت خود را داشته باشند و نظارت مجلس از این منظر به شکل عمیق‌تری صورت گیرد.»

نماینده بابل همچنین در پاسخ به این پرسش که چرا مجلس از طرح سؤال به جای استیضاح وزیر اقتصاد استفاده نمی‌کند، گفت: «ابهامات و مشکلات به حدی زیاد است که برخی نمایندگان این مورد را ناشی از سوءمدیریت می‌دانند و بنابراین، طرح سؤال نمی‌تواند به اندازه کافی زمینه‌ساز شفاف‌سازی باشد.

فاطمی همچنین درباره تأثیر استیضاح وزیر اقتصاد بر بازار ارز و طلا تأکید کرد: «اگر استیضاح به‌طور منطقی پیش رود و استدلال‌های هر دو طرف بررسی شود، به نظر من می‌تواند به شفاف‌سازی و منطقی شدن وضعیت کمک شایانی کند.»

نیک‌بین: در شرایط جنگی و اقتصادی، زمان مناسبی برای استیضاح وزیر اقتصاد نیست

او در پاسخ به این سؤال که چرا نمایندگان در این شرایط به دنبال استیضاح وزیر اقتصاد هستند، گفت: «هر نماینده نظر خاص خود را دارد و با حدود ۲۹۰ نماینده در مجلس، این نظرها متفاوت است. باید از خود آن‌ها پرسید. من با استیضاح موافق نیستم.»

نیک‌بین در مورد این‌که چه کسانی استیضاح وزیر اقتصاد را امضا کرده‌اند، خاطرنشان کرد: «من اطلاعی ندارم که چه افرادی این امضاها را جمع‌آوری کرده‌اند.»

۲۹۲۱۵

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.