کد خبر 720165
۱۴۰۵/۰۷/۱۴ ۱۴:۴۴

بررسی‌های انگلیس در خصوص اپلیکیشن اینستاگرام

ساعت 24 - سازمان نظارت بر مقررات ارتباطات در انگلستان (آفکام) در روز سه‌شنبه از آغاز تحقیقاتی خبر داد که به بررسی این موضوع می‌پردازد که آیا شرکت «متا پلتفرمز» با عدم انجام ارزیابی‌های دقیق درباره خطرات ناشی از قابلیت اینستنت (Instants) در اینستاگرام پیش از ارائه آن در ماه مه، قوانین مربوط به ایمنی آنلاین این کشور را نقض کرده است یا خیر.
تحقیقات انگلیس درباره اپلیکیشن اینستاگرام

طبق گزارشی از ایسنا، محتوایی که کاربران در پلتفرم شبکه اجتماعی اینستاگرام با استفاده از این قابلیت به اشتراک می‌گذارند، پس از نمایش، به طور خودکار ناپدید خواهد شد.

آفکام اعلام کرده است که تحقیقات رسمی این رگولاتور بررسی خواهد کرد که آیا شرکت متا پیش از راه‌اندازی این ویژگی، ارزیابی‌های لازم و کافی را در خصوص خطرات محتواهای غیرقانونی این سیستم یا هرگونه خطر بالقوه برای کودکان به انجام رسانده است یا خیر.

جورج لاستی، مدیر اجرایی آفکام، گفت: «قوانین ایمنی آنلاین ما به‌روشنی مشخص می‌کند - هرگونه تغییر عمده در پلتفرم‌ها باید پیش از اجرایی شدن، مورد ارزیابی ریسک قرار گیرد.» وی تأکید کرد که ایمنی باید از ابتدا در طراحی گنجانده شود و نه به عنوان یک افزونه پس از راه‌اندازی. همچنین اضافه کرد: تحقیقات کنونی نشان می‌دهد که اگر نگرانی‌هایی درباره عدم رعایت قوانین از سوی ارائه‌دهندگان وجود داشته باشد، اقدامات قانونی انجام خواهیم داد.

شرکت متا بیان کرد که به تعهدات نظارتی خود تحت قانون ایمنی آنلاین احترام می‌گذارد.

یکی از سخنگویان این شرکت اظهار داشت: «قبل از راه‌اندازی این قابلیت، ما چندین بار آفکام را از محتمل بودن خطرات آن مطلع ساختیم و اطلاعات لازم را در اختیار این نهاد قرار دادیم. اینستنت‌ها شامل تدابیر حفاظتی داخلی هستند که شامل مسدود کردن امکان اسکرین‌شات، عدم اجازه به اشتراک‌گذاری مجدد و فوروارد کردن، عدم وجود فید عمومی و محافظت خودکار از حساب‌های کاربری نوجوانان می‌باشد.» وی همچنین تأکید کرد: «ما به طور حتم در طول مراحل این تحقیقات با آفکام همکاری خواهیم داشت.»

بر اساس گزارش رویترز، متا به خاطر اجرای قانون ایمنی آنلاین آفکام، از جمله مقیاس و محدوده اطلاعات مورد نیاز برای ارائه به نهاد نظارتی و هزینه‌های مورد مطالبه، علیه این نهاد شکایت کرده است.

انتهای پیام

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.