کد خبر 720215
۱۴۰۵/۰۷/۱۴ ۱۵:۲۴

مالک باشگاه پادیاب در پرسپولیس

ساعت 24 - مالک باشگاه پادیاب خلخال اعلام کرد که انتقال امتیاز این تیم به باشگاه پرسپولیس با موانعی روبرو شده است.
مالک باشگاه پادیاب در باشگاه پرسپولیس

طبق گزارشی از "ورزش سه"، در روزهای اخیر، برنامه‌ریزی باشگاه پرسپولیس برای به‌دست آوردن امتیاز تیمی از دسته‌های پایین‌تر مورد بحث قرار گرفته تا پروژه راه‌اندازی تیم پرسپولیس (ب) عملیاتی شود. در این زمینه، نام‌های مختلفی از تیم‌ها به میان آمده، اما هر یک به دلایلی نتوانسته‌اند به توافق برسند. اکنون جدیدترین گزینه، تیم پادیاب خلخال است که در لیگ دسته دوم فعالیت دارد و گفته می‌شود که قرار است امتیاز این تیم به باشگاه پرسپولیس منتقل شود.

این تیم در چند فصل اخیر نوساناتی در عملکرد خود داشته و بازی برجسته‌اش در جام حذفی فصل قبل برابر استقلال انجام شد؛ در این مسابقه، ابتدا تیم پادیاب به‌سرعت از رقیب پیشی گرفت و تا حدودی نیز با کاهش بازیکنانش مواجه شد، اما تا دقیقه 89 موفق به حفظ برتری خود شد. در نهایت با دو گل یاسر آسانی در دقایق 89 و 103، شگفتی این بازی از بین رفت.

پرسش درباره اینکه آیا این تیم به پرسپولیس تغییر نام خواهد داد یا خیر، خبرنگار ما را به صحبت با فرزاد پادیاب، مالک باشگاه پادیاب سوق داد. او اعلام کرد که مذاکرات در حال پیشرفت بوده، اما هنوز نمی‌توان هیچ چیز را به‌طور قطعی تایید کرد، زیرا یک مخالفت بزرگ بر سر این انتقال وجود دارد.

در این راستا، فرزاد پادیاب اظهار داشت:

«تنها یک‌بار، حدود ۸ روز پیش، به‌طور حضوری به باشگاه پرسپولیس مراجعه کردیم و گفت‌وگویی انجام شد، اما هنوز هیچ نتیجه‌گیری ملموسی صورت نگرفته است. تمام مباحث تا به امروز در سطح مذاکرات ابتدایی باقی مانده که در آنها از ما قیمت خواسته شد و وضعیت بدهی‌ها مورد بررسی قرار گرفت.»

او همچنین در مورد مبلغ تعیین‌شده برای امتیاز باشگاه پادیاب گفت: «این امتیاز بین ۳۳ تا ۳۵ میلیارد تومان ارزش‌گذاری شده که با توجه به هزینه‌های صورت‌گرفته، اصلاً رقم بالایی به‌حساب نمی‌آید.»

فرزاد پادیاب همچنین خاطرنشان کرد که منتظر پاسخ نهایی پرسپولیسی‌ها هستند: «توافق شد که باشگاه پرسپولیس، نظر نهایی خود را به ما اعلام کند. البته آنها اشاره کردند که اگر امکان خروج امتیاز تیم از استان امکان‌پذیر باشد، این معامله نهایی خواهد شد.»

به گفته فرزاد پادیاب، این انتقال با یک مخالفت روبروست و آن اداره کل ورزش و جوانان اردبیل است: «فعلاً این اداره با خروج تیم از استان مخالف است و به ما گفته‌اند که یک مشتری داخلی داریم. هرچند تا به امروز هیچ گفتگویی با این مشتری نداشته‌ایم. اداره کل ورزش استان در حال برگزاری جلسه و رایزنی بین ما و مشتری استانی است.»

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.