کد خبر 720266
۱۴۰۵/۰۷/۱۴ ۱۶:۲۱

گفت‌وگوی مؤثر و سازنده با امیر قطر/ ایجاد کارگروه مشترک ایران و قطر به منظور پیگیری توافقات

ساعت 24 - تهران-ایرنا- وزیر کشور اعلام کرد که کارگروه مشترکی بین وزارتخانه‌های کشور ایران و قطر به منظور رصد و پیگیری توافقات و تصمیمات مطرح‌شده در ملاقات‌های اخیر شکل گرفته است و تصریح کرد که زمینه‌های لازم برای تقویت روابط دو کشور در زمینه‌های امنیت، تجارت و اقتصاد مهیا گردیده است.
گفت‌وگوی خوب و سازنده‌ با امیر قطر/ تشکیل کارگروه مشترک ایران و قطر برای پیگیری توافقات

به نقل از ایرنا از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، اسکندر مومنی که از دیروز در دوحه حضور دارد، پس از ملاقات با امیر قطر اظهار داشت: گفت‌وگویی مفید و سازنده با امیر قطر در مورد مسائل مورد توجه هر دو کشور انجام دادیم.

وی در ادامه بیان کرد: در این نشست، پیام‌ها و مسائل مهمی که دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور، بر آنها تأکید کرده بود، مطرح شد که با استقبال و نگرش مثبت امیر قطر روبرو گردید.

وزیر کشور با اشاره به ارتباطات ایران و قطر گفت: روابط بین دو کشور، نوعی برادرانه، خوب و سازنده است و به‌طبع در این‌گونه نشست‌ها موضوعات مرتبط مورد بحث قرار گرفته و برای آنها راهکارهایی جستجو می‌شود.

مومنی افزود: امیر قطر نیز موضوعاتی را مطرح کرد که قرار است پس از بازگشت، آنها را به اطلاع رئیس‌جمهور برسانم. همچنین در خصوص تحولات منطقه، نظرات و پیشنهاداتی مطرح گردید که این مسایل را نیز در تهران به رئیس‌جمهور منتقل خواهم کرد.

وی همچنین به ملاقات خود با وزیر کشور قطر اشاره و خاطرنشان کرد: جلسه‌ای جامع، طولانی و سازنده با وزیر کشور قطر برگزار گردید و طی این دیدار توافق شد که کارگروه مشترکی میان نمایندگان دو وزارتخانه تشکیل شود تا تصمیمات اتخاذشده را پیگیری نماید.

وزیر کشور ابراز امیدواری کرد که با پیگیری‌های صورت گرفته، روابط ایران و قطر در زمینه‌های مختلف به طور قابل توجهی توسعه یابد.

مومنی تأکید کرد: شرایط لازم برای ارتقاء روابط دو کشور در تمامی حوزه‌ها، از جمله امنیتی، تجاری و اقتصادی، مهیا است و ان‌شاءالله اقدامات ضروری پیگیری خواهد شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.