کودک 13 ساله ای که به او بنزین خوراندند و او را آتش زدند/ روایت های یک کنشگر بین المللی
به گزارش خبرآنلاین، فاطمه خطیب، مبدع طرح تبسم برای حمایت از کودکان جنگ زده فلسطین، از رفتارهای وحشیانه صهیونیست ها با کودکان گفت.
امروز ۱۵ مهر، به مناسبت روز جهانی حماسه فلسطین، متن کامل سخنان هاجر زمانی، را در زیر می خوانید:
« مهر ماه، خیلی ماه فلسطینی ای است. نهم مهر ماه محمد الدُرِّه، نوجوان ۱۲ ساله فلسطینی است که در جریان اعتراضات گسترده و ناآرامیها در سرزمینهای فلسطینی علیه اشغالگری نظامی اسرائیل در نوار غزه کشته شد.
پانزده مهر ماه که سالروز طوفان الاقصی است. و از جهت دیگر مهر ماه سالگرد شهادت یحیی سنوار است.
از مصیبت کرمانشاه تا مصیبت فلسطین
سال 1395 با همراهی عدهای از دوستان طرحی را شروع کردیم با عنوان تبسم. این طرح با هدف حمایت از کودکان جنگ بود و در ابتدا با 17 دانش آموز از فلسطین کار را آغاز کردیم. با گذشت این سالها در حال حاضر هم تعداد دانش آموزان افزایش پیدا کرده است و هم تعداد کشورها. در آن زمان مسئله ای که ذهن ما را درگیر کرده بود، بحران هایی بود که با حضور در جنگ سخت و نبود امکان تحصیل برای کودکان به وجود می آمد؛ برای مثال در سوریه حدود 40 درصد دانش آموزان به طور کلی امکان تحصیل نداشته و باقی هم امکان تحصیلی مناسبی نداشتند که پیامد آن وقوع آینده فاجعه باری برای این مناطق است. همین مسئله باعث شد تا برای حمایت از کودکان جنگ طرحی را آغاز کنیم و در حد توانمان آن را پیش ببریم که امروز در حال حاضر به حدود هزار دانش آموز در 12کشور متفاوت به طرق مختلف خدمات رسانی داریم.
کتاب «تبسم کلارا»، به قلم نرگس سادات مظلومی درباره تلاش ها و فعالیت های بین المللی فاطمه خطیب نوشته شده است که در این مراسم معرفی شد.

یادکرد فاطمه خطیب از فجایعی که کودکان غزه و فلسطین دیدند
به این مناسبت روز حماسه فلسطین، باید یادی کنم از کودکان غزه و فلسطین که وطن گیران پلید صهیونیست چه بلاها بر سر آنان آوردند. سلام به 25 هزار شهید کودک غزه.
سلام به محمد 13 ساله فلسطینی که به او بنزین خوراندند و او را آتش زدند.
سلام به احمد، کودک 2 ساله که در آتش سوزی اردوگاه رفح، جلوی چشم برادر و خواهرش، سرش از تنش جدا شد.
سلام به هندرجب، دختر 6 ساله ای که با 325 گلوکه او را شهید کردند.
سلام به علی نوزاد یک ساله ای که به همراه مادرش در خانه آتشش زدند.
سلام به ایمن، طفل 4 ماهه ای که مستقیم به سینه او شلیک کردند.
سلام به عما کودکی که بعد از چند روز گرسنگی به هوای بوی خوردنی از خانه بیرون می آید و به او شلیک می کنند و وقت دست و پا زدن با تیرخلاص به شهادت رسید.
سلام به یزن، پسر بچه 10 ساله که در اثر قحطی و سوتغزیه، حتی مردمک چشم این بچه تجزیه شده بود.
سلام به همه شهدای فلسطین. »
مراسم پاسداشت دکتر تمیم برغوثی، شاعر، روشنفکر و استاد علوم سیاسی دانشگاه بوستون، به همت موسسه های فرهنگی خیمه، مبلغ و خبرآنلاین دوشنبه 13 مهر برگزار شد. در این مراسم کتاب «برده سوم» اثر تمیم برغوثی با ترجمه محمدرضا زائری از انتشارات خیمه مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
