«۱۳۳۴ روز» به مرحله نمایش رسید؛ داستانی از عواقب بیماری کرونا در ایران
طبق اعلام خبرگزاری مهر، مستند «۱۳۴۴ روز» به کارگردانی محسن خان جهانی که تولید آن بیش از سه سال به طول انجامیده و به بررسی ابعاد مختلف بیماری کرونا در ایران میپردازد، حالا آماده اکران شده است.
خان جهانی که پیش از این مستند دیگری به نام «A.B.C.D» را با موضوع کرونا ساخته است، تصریح میکند که اثر قبلیاش بیشتر به تحلیل احساسات و عواطف ناشی از این بیماری بر جامعه پرداخت و فیلم جدیدش به نقد ابعاد اجتماعی، اقتصادی و سیاسی عواقب کرونا میپردازد.
این مستندساز اعلام کرده که فرآیند تولید این فیلم بالغ بر سه سال به طول انجامیده است، چرا که او هدف داشت تمامی حواشی بهوجود آمده در پی شیوع بیماری کرونا را به تصوير بکشد و به دلیل وسعت مکانها و تعداد راشهای فیلم، پروسه تدوین نیز یک سال به طول انجامید.
عوامل اجرایی مستند «۱۳۴۴ روز» شامل: کارگردان: محسن خان جهانی، تدوینگران: مهدی ایروانی و الهام گودرزی، تصویربرداران: امیر جغتایی، مهیار میرجلالی و محمد حسنی، صدابردار: احمدرضا طایی، طراح و ترکیب صدا: آرش قاسمی، آهنگساز: کیان کفائی پور، مسئول اصلاح رنگ و نور: مهدی ایروانی، مدیر تولید: مهدی صادقی و تهیهکننده: علی حسین خان جهانی هستند.
محسن خان جهانی در کارنامهاش مستندهایی از جمله «پیچ سرهنگ»، «بر سرخاک»، «یک میخ و چند کت»، «گزارش یک بازپرس»، «آزادراه»، «انتهای خیابان پاستور»، «صندلی شماره ۲۵۷»، «بُرد - برد»، «شهر پولکی»، «کلاه شیشهای»، «یار دبستانی» و... را به ثبت رسانده است.