کد خبر 721504
۱۴۰۵/۰۷/۱۶ ۰۹:۰۱

از ناگویا تا پادووا در یک چشم برهم زدن

ساعت 24 - عرشیا به‌نژاد پس از یک فصل ملی پرمشغله، بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای عازم ایتالیا شد تا به‌طور رسمی فعالیت خود را با تیم پادووا در فصل جدید سوپرلیگا آغاز نماید.
از ناگویا تا پادووا در یک چشم به هم زدن

بر اساس گزارشات "ورزش سه"، عرشیا به‌نژاد، پاسور ملی‌پوش والیبال ایران که در سه رقابت لیگ ملت‌ها، قهرمانی آسیا و بازی‌های آسیایی به‌عنوان بازیکن اصلی در تیم ملی حضور داشت، بدون هیچگونه وقفه‌ای به باشگاه خود بازگشت.

عرشیا به‌نژاد که در این فصل قرار است برای تیم پادووا از ایتالیا به میدان برود، از دیروز به‌طور رسمی تمریناتش را با این باشگاه آغاز کرده تا در فصل جدید سوپرلیگا ایتالیا بتواند به‌عنوان بازیکن ثابت همانند تیم ملی والیبال ایران، به بازی ادامه دهد.

او با در نظر گرفتن اهمیت هماهنگی با سایر اعضای تیم، بدون هیچگونه استراحتی پس از مسابقات ملی به پادووا پیوسته است تا در کنار امیرمحمد گلزاده، به‌عنوان دو پاسور ایرانی این تیم فعالیت کند.

با توجه به اینکه تیم پادووا در بخش پاسوری به جز عرشیا به‌نژاد بازیکن بارزی ندارد، او به احتمال بسیار زیاد به‌عنوان بازیکن اصلی این تیم در سوپرلیگا ایتالیا خواهد بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.